Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay'daki hastaneleri ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay'daki hastaneleri ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay\'daki hastaneleri ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İskenderun Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Erdoğan, hastaları ziyaret ederek sağlık durumlarıyla ilgilendi. Ziyaretinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz da yer aldı.

04.02.2024 11:06  Güncelleme: 08:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün resmi açılışı yapılan Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İskenderun Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Erdoğan ayrıca hastalara da ziyarette bulundu.

HASTALARLA SOHBET ETTİ

Hastaneleri gezisi sırasında hastalara da ziyarette bulunan Erdoğan, durumlarıyla ilgili doktorlardan bilgi aldı. Erdoğan, ziyaret ettiği hastalara hastaneyi nasıl bulduklarını, aldıkları hizmetten memnun olup olmadıklarını sordu.

Tedavisi serviste devam eden depremzede bir hasta, Erdoğan'a sağlık personellerinin ve Hatay Valisi Mustafa Masatlı'nın ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, böbrek taşı düşüren bir hastayla da yakından ilgilendi ve acil şifalar diledi. Erdoğan'a ziyaretinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz da eşlik etti.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mesut Gülmez: Şehit, vatan bölünmez, bayrak inmez, ezanımızı susturamayacaksınız, ya Allah Bismillah. yeşil dolar gemicikler :) 14 16 Yanıtla
  • Mesut Gülmez: Boş gereksiz haber 19 9 Yanıtla

Advertisement