Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'a Hakarete 2 Yıl Hapis İstemi - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'a Hakarete 2 Yıl Hapis İstemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım\'a Hakarete 2 Yıl Hapis İstemi

Eskişehir’de, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi, sela okumak için camiye giden imam ile Başbakan Binali Yıldırım’a hakaret ettiği iddia edilen baba ve oğlunun yargılanmasına devam edildi.

07.03.2017 16:01

Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi, sela okumak için camiye giden imam ile Başbakan Binali Yıldırım'a hakaret ettiği iddia edilen baba ve oğlunun yargılanmasına devam edildi.

Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasında tutuksuz sanıklar Özcan Yılmaz (46) ve oğlu Alper Yılmaz (20) ile olayın mağduru olan Karabayır Bağlar Camisi İmamı Ali Türk (50) hazır bulundu. Duruşmada mütalaa veren savcı, baba ve oğlunun FETÖ Terör Örgütü üyesi olmadıklarına kanaat getirerek, beraatlerine, Baba Özcan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Başbakan Binali Yıldırım'a 'Hakaret' suçundan 2 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme heyeti, avukatların savunma yapması için duruşmayı 28 Mart tarihine erteledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'a Hakarete 2 Yıl Hapis İstemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement