Cumhurbaşkanlığı Tarafından Trabzon'da Aşure Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanlığı Tarafından Trabzon'da Aşure Dağıtıldı

Cumhurbaşkanlığı Tarafından Trabzon\'da Aşure Dağıtıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 14 ilde yapılacak olan Aşure dağıtımı öğle namazının ardından Trabzon’da Ayasofya Camisi’nde yapıldı.

26.10.2015 15:05

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 14 ilde yapılacak olan Aşure dağıtımı öğle namazının ardından Trabzon'da Ayasofya Camisi'nde yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 14 ilde yapılacak olan Aşure dağıtımı bugün öğle namazının ardından Trabzon'da Ayasofya Camisi'nde yapıldı. Etkinliğe Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi İzleme ve Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Yurdakul, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Türkiye genelinde 14 tarihi camide gerçekleştirilecek olan etkinlikte dua edildikten sonra aşure dağıtımı gerçekleşti. Etkinlikte bir konuşma yapan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, birlik ve beraberliğe ihtiyaç olunan bir dönemde olduğumuzu belirterek, "Muharrem ayı içerisindeyiz. Bizim birlik ve beraberliğe kardeşliği ihtiyacım olan bir dönemdeyiz. Muharrem ayını farklı duygularla yaşıyoruz. Ancak bazı olaylarda acılar barındırıyor. Bu acılardan ders alıp birlik ve beraberliğe vesile etmek ve geleceğimizi bu birlik ve beraberlik üzerine en fazla ihtiyacım olan şeydir. Bu vesileyle ilimizde çok programlar gerçekleştirdik. Birlik, beraberliğimize ve kardeşliğimize kast eden iç ve dış düşmanlarımız geçmişte olduğu gibi bugünde var. Bu vesileyle birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız var. Sayın Cumhurbaşkanımız bugün farklı illerde birlik, beraberlik ve kardeşliği vurgulamak için aşure dağıtım programı düzenledi" dedi.

Öte yandan, etkinlikte dağıtılan aşurelerin üzerinde Cumhurbaşkanlığı forsunun olduğu gözlendi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanlığı Tarafından Trabzon'da Aşure Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement