Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

On binlerce vatandaş; Dingiloğlu Parkı önünde toplanıp, ellerinde bayraklar ve söyledikleri marşlar ile Karaumur Caddesi, Hastane Caddesi, Sungurbey Caddesi'nden geçti.

30.10.2013 09:46

29 Ekim 2013 Salı gecesi saat 20.00'da Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan ve eşi Figen Çağlayan, CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, CHP Babaeski Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu ile on binlerce vatandaş; Dingiloğlu Parkı önünde toplanıp, ellerinde bayraklar ve söyledikleri marşlar ile Karaumur Caddesi, Hastane Caddesi, Sungurbey Caddesi'nden geçti.

"Cumhuriyet Korteji" son olarak İstasyon Caddesi'nden geçerek Vilayet Meydanına geldi. Başkan Çağlayan Vilayet Meydanında yaptığı konuşmada "Cumhuriyetin ve bu toprakların ne anlama geldiğini bilen binlerce vatandaşım ile kucaklaşmaktan fazlası ile gurur duyuyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün açmış olduğu aydınlık yolda sizler ile birlikte yürümekten mutluyum " dedi. Ardından CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek ve CHP Babaeski Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu vatandaşlara hitaben konuşmalarını yaptılar. Konuşmaların ardından ise vatandaşlara havai fişek gösterisi sunuldu. Havai fişek gösterisinin son bulması ile birlikte Vilayet Meydanında bulunan kalabalık, DJ Anıl ile eğlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement