Dağa Bayıra Hizmet Götürüyoruz - Son Dakika
Güncel

Dağa Bayıra Hizmet Götürüyoruz

Dağa Bayıra Hizmet Götürüyoruz

Başkan Karaosmanoğlu, Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın düzenlediği iftar programında personelle bir araya geldi

18.08.2012 18:49

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın teknik personelle düzenlediği iftar programına katıldı. Fen İşleri'nin yaptığı işlerle gurur duyduğunu dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ''Genç bir ekiple, her gün kendimizi yenileyerek çalışıyoruz. Kocaeli'nde köye, kente, dağa, bayıra hizmet götürüyoruz'' dedi.

ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMI SEVİYORUM

Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın teknik personelle gerçekleştirdiği iftar programı Başkan Karaosmanoğlu'nun katılımıyla yapıldı. Yaklaşık 200 kişilik katılımla gerçekleşen iftarda Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay ev sahipliğini üstlendi. Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, Genel Koordinatör Adnan Bilgiç, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan'ın da hazır bulunduğu iftarda oruçların açılmasının ardından Fen İşleri çalışanlarına, ''Değerli çalışma arkadaşlarım'' diye seslenen Başkan Karaosmanoğlu, ''Hepinizin Ramazanını ve bayramını tebrik ediyorum. Ben sevgili kardeşlerimi, çalışma arkadaşlarımı çok seviyorum'' ifadesini kullandı.

BÜYÜK BİR HİZMET ORDUSUYUZ

Yeniliklere ve kendisini yenileyenlere önem verdiğini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ''Bu kente hizmet eden güzel bir kadromuz var. Adeta büyük bir hizmet ordusuyuz. Kocaelimizin en ücra köşesine kadar hizmetimizin gitmediği yer yok. Köy, kent, dağ, bayır her yere hizmet götürüyoruz. Kocaeli'nde önce planlama dedik, dersimize çok iyi çalıştık. Sonra alt ve üst yapıyı ele aldık. Kentte büyük ve önemli çalışmalar yaptık. İyi, güzel ve kaliteli bir ekibimiz var'' açıklamasını yaptı.

HİZMETTE KALİTEDEN TAVİZ YOK

Fen İşleri ekibiyle gurur duyduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, ''Genç bir ekibimiz var. Öğrenerek, çalışarak, kendimizi yenileyerek eksiklerimizi gidereceğiz. En güzel yolu biz yapacağız, en güzel eseri biz yapacağız, en güzel hizmeti biz yapacağız. Her gün yeni bir işe imza atacağız. Kaliteli malzeme ve kaliteli işçilikle hizmet edeceğiz. Kaliteden taviz vermeyeceğiz. Kaynaklarımızı verimli kullanacağız. Dünyada artık şehirler yarışıyor. Örnek alınacak hizmetler yapıyoruz. Benim her mühendisim, her çalışanım, her personelim aranan insan olacak'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dağa Bayıra Hizmet Götürüyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement