Dicleli Öğrenciler Temiz Gelecek İçin Çöp Topladı - Son Dakika
Güncel

Dicleli Öğrenciler Temiz Gelecek İçin Çöp Topladı

Dicleli Öğrenciler Temiz Gelecek İçin Çöp Topladı

BESYO öğrencileri, "Topluma hizmet uygulamaları" dersi kapsamında farkındalık yaratmak amacıyla şehrin en işlek yerinde çöp topladı.

05.11.2014 18:40

Dicle Üniversitesi Spor Birliği Başkanlığı tarafından organize edilen ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 4. Sınıf Beden Eğitimi Öğrencileri tarafından gerçekleştirilen "Gönüllü Gençlik ile Temiz Geleceğe" projesi hayat buldu.

BESYO öğrencileri, "Topluma hizmet uygulamaları" dersi kapsamında farkındalık yaratmak amacıyla şehrin en işlek yerleri olan Ekinciler Caddesi ve Sanat Sokağı'nda çöp topladı. Toplamda 60 öğrenci ile sokaklarda çöp toplayan öğrenciler, çevreden de olumlu tepkiler aldılar, destek gördüler.

BESYO öğretim görevlisi Nihat Mızrak da topluma hizmet uygulamaları dersi adı altında 5 yıldır benzeri çalışmalar yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

"Bu seneki uygulamamız bu oldu. Öğrencilerimizle birlikte kentte temizlik ihtiyacının hat safhaya çıktığı kanısıyla bu çalışmayı başlattık. Çalışmamız, 60 öğrencimiz ile 6 ay boyunca devam edecek. Amacımız bunu 200-300 öğrenciye çıkarabilmek. Ayrıca, her hafta diğer merkez ilçelerimizde bu projeyi sürdüreceğiz"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Dicleli Öğrenciler Temiz Gelecek İçin Çöp Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement