Dilek Sabancı'dan, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Dilek Sabancı'dan, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ne Ziyaret

Dilek Sabancı\'dan, Manisa Organize Sanayi Bölgesi\'ne Ziyaret

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret eden Hacı Ömer Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi Dilek Sabancı, yürütülen sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi aldı.

29.03.2016 17:55

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret eden Hacı Ömer Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi Dilek Sabancı, yürütülen sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi aldı.

Hacı Ömer Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı İkinci Başkanı ve Türkiye Özel Sporcular Spor Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği (Özel Olimpiyatlar Türkiye) Onursal Başkanı olan Dilek Sabancı, son günlerde sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veren Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ni (MOSB) ziyaret etti. MOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, Dilek Sabancı'nın engelli çocukların eğitimi, gelişimi ve sportif faaliyetlerine verdiği destek ile Türkiye'nin değerlerinden biri olduğunu söyleyerek, "Kendisinin yürüttüğü projeleri yakından takip ediyoruz. 19 Aralık 2015'te gerçekleştirdiğimiz gecede zihinsel engelliler için korumalı işyeri, kafeterya, misafirhane projemizin temel atma aşamasına geldiğimizi ifade etmiştik. Manisa OSB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde okuyan öğrenciler için yurt, kapalı spor salonu ve amfi inşaatlarımız hızla devam ediyor. Ayrıca, MOS-Art Sanat Galerisi ile sanata, MOSEV Ar-Ge ve Eğitim Vakfı ile eğitime vereceğimiz desteğin süreceğini de belirtmiştik. Manisamızda yaşayan ihtiyaç sahibi bedensel engelli vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere 200 adet akülü tekerlekli sandalyeyi temin ederek, 17 Şubat 2016 itibariyle T.C. Manisa Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne teslim ettik. Tüm bu projelerimiz ile topluma, Türkiye'deki kurum ve kuruluşlara örnek olmayı hedefliyoruz" dedi.

Ziyaretleri için teşekkür eden Sait Türek, Dilek Sabancı'ya Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'nde eğitim gören zihinsel engelli öğrenciler tarafından yapılan ve üzerinde 'özel bireylere göstermiş olduğunuz ilgiden ve vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederiz' notu bulunan tabak armağan etti.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dilek Sabancı'dan, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement