Diyarbakır'da Kurban Bayramı için kesim ve satış yerleri belirlendi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Kurban Bayramı için kesim ve satış yerleri belirlendi

Diyarbakır\'da Kurban Bayramı için kesim ve satış yerleri belirlendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi 4 merkez ilçede kurbanlık kesim ve satış yerlerini belirledi. Kesim yerleri arasında Büyükşehir Belediyesi Canlı Hayvan Borsası, Kamer-Et Kombinası ve Güler-Et Kombinası, Üç Kuyular TOKİ semt pazarı yeri, Beymir Et Entegre Tesisleri Sanayi ve Ticaret AŞ, AS-ET Besi Çiftiği ve Şehir Stadyumu 1 Nolu Giriş Otopark Alanı yer alıyor. Satış yerleri ise Büyükşehir Belediyesi Canlı Hayvan Borsası, Yeşil Vadi (Çarıklı) Mahallesi Besi Çiftlikleri, Şehitlik kömür tevzi sahası, Yeniköy Mezarlığı karşısı ve Şehir Stadyumu karşısı Laleş Bulvarı olarak belirlendi.

22.06.2023 13:33

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi 4 merkez ilçede kurbanlık kesim ve satış yerlerini belirledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kurban Bayramı öncesi hazırlıklar sürüyor.

Bu kapsamda kurban kesim yerleri, Büyükşehir Belediyesi Canlı Hayvan Borsası, Kamer-Et Kombinası ve Güler-Et Kombinası, Yenişehir ilçesindeki Üç Kuyular TOKİ semt pazarı yeri, Kurdoğlu Lojmanları içindeki beton saha, Bağlar ilçesinde, Beymir Et Entegre Tesisleri Sanayi ve Ticaret AŞ, Övündüler Mahallesi OSB 8. Sokak No: 29/1, 8. Ana Jet Hava Kuvvetleri Komutanlığı oto yıkama yeri, AS-ET Besi Çiftiği, OSB 5. Sokak No: 10/1 ile Kayapınar ilçesindeki Şehir Stadyumu 1 Nolu Giriş Otopark Alanı, Emniyet Lojmanları (Eski) merkezi ısıtma sistem binası yanı olarak belirlendi.

Kurban satış yerlerinin ise, Büyükşehir Belediyesi Canlı Hayvan Borsası, Yeşil Vadi (Çarıklı) Mahallesi Besi Çiftlikleri, Şehitlik kömür tevzi sahası, Yeniköy Mezarlığı karşısı, Şehir Stadyumu karşısı Laleş Bulvarı olduğu kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Kurban Bayramı için kesim ve satış yerleri belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement