Diyarbakır'da Patlamalara Tepkiler Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Patlamalara Tepkiler Sürüyor

Diyarbakır\'da Patlamalara Tepkiler Sürüyor

HDP’nin Diyarbakır İstasyon Meydanı’ndaki mitinginde yaşanan patlamalara tepkiler sürüyor.

06.06.2015 14:24

HDP'nin Diyarbakır İstasyon Meydanı'ndaki mitinginde yaşanan patlamalara tepkiler sürüyor. Bir grup vatandaş, olay yerine gelerek, patlamaları sloganlarla protesto etti. Olayda yaralanan Mehmet Dursun adlı vatandaş, "Patlama olduğu sırada yanımda bir kadın vardı. Ben onun elini tutmaya çalışıyordum, ölmüştü. Halime şükrediyorum" dedi.

HDP'nin dün Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlediği mitinde yaşanan patlamalara tepkiler sürüyor. Dün gece boyunca kentin çeşitli bölgelerinde kornalara basıp ve sloganlar atarak, protesto gösterilerini sürdüren vatandaşlar, bugünde tepkilerini benzer şekilde devam ettiriyor. Korna seslerinin eksik olmadığı kentte, bir grup vatandaş da patlamanın yaşandığı İstasyon Meydanı'na gelerek, olayı protesto etti. Sloganlar atan gruba, çevreden geçen vatandaşlar da destek verdi.

Dün yaşanan patlamada yaralanan bazı vatandaşlar da meydana gelerek, protesto gösterilerine katıldı. Burada konuşan ve olayın şokunu halen üzerinden atamadığı gözlenen Mehmet Dursun adlı yaralı vatandaş, "Olay yaşandığında yanımda bayanlar vardı. Üstleri başları çırılçıplak olmuştu. Ayağı kopan bir kadın vardı. Ben onun elini tutarken o ölmüştü. Lütfen bu gerçekleri yazın. Diyarbakır'da olay istemiyoruz. Bunun cevabını sandıkta versin Diyarbakır halkı. Namuslu ve şerefli Diyarbakır halkına sesleniyorum. Sandığa gitsin. Elini vicdanına koysun ve bizim gibi nice insanlar var. Halime şükrediyorum. Hastanedekilere geçmiş olsun diyorum" dedi.

Grup daha sonra dağıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Patlamalara Tepkiler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • damla: Allah bu yapanların yanına bırakmasın 4 0 Yanıtla
  • deniz: biz şimdi susuyoruz seçimlerde konuşacaz 2 0 Yanıtla
  • kübra: biz şimdi susuyoruz seçimlerde konuşacaz 1 0 Yanıtla
  • kübra: biz şimdi susuyoruz seçimlerde konuşacaz 1 0 Yanıtla
  • ZEYNEP CerenPOYRAZ: Vallahi bunlar bir pravakosyondur 0 0 Yanıtla
  • toprak: Allaha havale ediyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement