Diyarbakır'daki Bombalı Mitinginde Hayatını Kaybedenler Anıldı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'daki Bombalı Mitinginde Hayatını Kaybedenler Anıldı

Diyarbakır\'daki Bombalı Mitinginde Hayatını Kaybedenler Anıldı

HDP Diyarbakır İl Örgütü, 5 Haziran tarihinde İstasyon Meydanı'nda düzenlediği mitingdeki bombalı saldırılarda yaşamını yitiren ve yaralananlar için mevlit verdi.

14.07.2015 14:19

HDP Diyarbakır İl Örgütü tarafından, HDP'nin 5 Haziran tarihinde İstasyon Meydanı'nda düzenlediği mitingde yaşanan bombalı saldırılarda yaşamını yitirenler için Gazi Köşkü'nde mevlit verdi.

Mevlide, HDP Diyarbakır Milletvekili Çağlar Demirel ve İmam Taşcıer, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, HDP, DBP yöneticileri mitingde yaşamını yitirenlerin aileleri ve mitingde yaralanan yurttaşlar katıldı. HDP Diyarbakır Milletvekili Çağlar Demirel ile HDP Diyarbakır İl Eşbaşkanı Ömer Önen gelen misafirlerle yakından ilgilendi.

Okutulan Kürtçe mevlidin ardından konuşan HDP Diyarbakır İl Eşbaşkanı Ömer Önen, Kürt halkının yıllardır katliam yaşadığına işaret ederek, "5 Haziran'da Diyarbakır'da büyük bir katliam yaşatmak istediler. Ama halkın sağduyu yaklaşımı ve emekleriyle bu boşa çıkarıldı" dedi. Saldırıda yaşamını yitirenlerin önünde eğildiğini belirten Önen, HDP'nin 7 Haziran seçim zaferinin bu insanlar sayesinde gerçekleştiğini ifade etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır'daki Bombalı Mitinginde Hayatını Kaybedenler Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement