Diyarbakır'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'daki Terör Saldırısı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, terör saldırısı sonucu şehit olan bomba uzmanı polis memuru Haydar Çetin'in Ankara'daki babaevinde hüzün hakim. Kurşunlu Camii civarında bomba imha ekiplerinin çalışma yaptığı sırada bölücü terör örgütü mensupları tarafından uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla yapılan saldırıda şehit olan Çetin'in Sincan Plevne Mahallesi Plevne Sokak'taki babaevine gelen Ankara Valiliği ve Emniyet Müdürlüğünden yetkililer, baba Dilaver Çetin'e şehadet haberini verdi.

09.12.2015 16:58

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, terör saldırısı sonucu şehit olan bomba uzmanı polis memuru Haydar Çetin'in Ankara'daki babaevinde hüzün hakim.

Kurşunlu Camii civarında bomba imha ekiplerinin çalışma yaptığı sırada bölücü terör örgütü mensupları tarafından uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla yapılan saldırıda şehit olan Çetin'in Sincan Plevne Mahallesi Plevne Sokak'taki babaevine gelen Ankara Valiliği ve Emniyet Müdürlüğünden yetkililer, baba Dilaver Çetin'e şehadet haberini verdi.

Tek oğlu şehit olan acılı babayı, haberi duyup eve gelen yakınları ve vatandaşlar teskin etmeye çalıştı.

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna da aileyi ziyaret edip başsağlığı diledi.

Acı haber üzerine şehidin evine büyük boy bir Türk bayrağı, mahalledeki diğer evlere de Türk bayrakları asıldı.

Şehidin yakınları için bir ambulans ve sağlık ekibi evin önünde hazır tutuldu. Sincan Belediyesi de ziyaretçiler için taziye çadırı kurdu.

Şehit naaşının, Diyarbakır'daki törenin ardından askeri uçakla Ankara'ya getirileceği, cenazenin yarın Kocatepe Camisi'nde kılınacak namazın ardından Sincan'da toprağa verileceği belirtildi.

Şehit Haydar Çetin'in (32), Aysun Çetin ile evli olduğu, biri 3 aylık, Eymen ve Emir adında iki çocuğu bulunduğu öğrenildi. Şehidin annesi Şükran Çetin'in de bir hafta önce oğlu ve torunlarını görmek üzere Ankara'dan Diyarbakır'a gittiği, acı haberi de burada öğrendiği kaydedildi.

Diyarbakır\'daki Terör Saldırısı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'daki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement