Son Dakika | Bakan Yardımcısı Sayan: Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da etkilenmekte - Son Dakika
Güncel

Son Dakika | Bakan Yardımcısı Sayan: Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da etkilenmekte

Son Dakika | Bakan Yardımcısı Sayan: Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da etkilenmekte

Edinilen son dakika haberine göre ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Facebook, İnstagram ve WhatsApp'ta yaşanan sorunlara ilişkin "Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir" dedi.

04.10.2021 20:59  Güncelleme: 01:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Facebook, İnstagram ve WhatsApp'ta yaşanan sorunlara ilişkin "Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, sosyal medya uygulamaları Facebook, İnstagram ve WhatsApp uygulamaları üzerinde yaşanan erişim problemine ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı. Sayan, yaptığı açıklamada "WhatAspp, Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir" ifadelerini kullandı.

Haber: ANKARA,


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son Dakika | Bakan Yardımcısı Sayan: Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da etkilenmekte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • korkut avan: Şuan düşüncemi kemiren şu sorudan kendimi bi türlü alıkoyamıyorum... "Dünya genelinde en büyük payı elinde tutan paylaşım ve görüşme sağlayan bu3 büyük şirket, şuan neyi saklamaya çalışıyor..." 0 0 Yanıtla

Advertisement