Eğitime Alınan Mendilci Çocuklar Hünerlerini Gösterdi - Son Dakika
Güncel

Eğitime Alınan Mendilci Çocuklar Hünerlerini Gösterdi

Eğitime Alınan Mendilci Çocuklar Hünerlerini Gösterdi

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi tarafından sokakta mendil satıp, araçların camlarını silerken toplanıp yaz okulunda çeşitli branşlarda eğitime alınan çocukların yaptığı çalışmalar sergilendi.

24.09.2014 11:54

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi tarafından sokakta mendil satıp, araçların camlarını silerken toplanıp yaz okulunda çeşitli branşlarda eğitime alınan çocukların yaptığı çalışmalar sergilendi.

Kavşaklarda ve sokaklarda mendil satan, araçların camlarını silerek para kazanmaya çalışan çocukların trafiği ve kendilerini tehlikeye atmasını engelemeye çalışan Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı. Kavşak ve sokaklardan toplanan 25 çocuk, polislerin gözetiminde Ulus Mahallesi'ndeki Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, Atıcılar Yüzme Havuzu ve halı sahası ile Yunus Emre Gençlik Merkezi'nde yaz okuluna alındı. Burada çocuklara maket uçak, yüzme, futbol, müzik, halk dansları ve resim dersi verildi. Yaz boyunca eğitimlerini tamamlayan çocukların el becerileri Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'ndaki törenle sergilendi. Vali Yardımcısı Eyüp Sabri Kartal'ın da katıldığı törende konuşan Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, bu projenin tüm kamu kurum ve kuruluşların katılımıyla geliştirilerek devam edeceğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eğitime Alınan Mendilci Çocuklar Hünerlerini Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement