Eker Kardeşlerden Başkan Mahmut Badem'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Eker Kardeşlerden Başkan Mahmut Badem'e Teşekkür Ziyareti

Eker Kardeşlerden Başkan Mahmut Badem\'e Teşekkür Ziyareti

Ödemiş Belediyesi'nin desteği ile Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası 5'inci ayak yarışlarına katılan Abdullah Eker ve Aytuğ Eker Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

21.08.2015 08:30  Güncelleme: 08:31

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından 14-16 Ağustos 2015 tarihlerinde Yunanistan'ın Serez kentinde Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası 5'inci ayak yarışları düzenlendi. Türkiye genelinden 77 sporcunun katıldığı yarışlar 8 kategoride yapıldı. Ödemiş'ten Abdullah ve Aytuğ Eker kardeşler katıldığı 600 cc B sınıfında ikincilik ve 600 cc C kategorilerinde ise üçüncülük ödülünü aldı. Başarılarını Belediye Başkanı A. Mahmut Badem ile paylaşan Eker kardeşler, "Yarışlara katılmamızda bize destek olan belediyemize çok teşekkür ederiz. Başarımızda Başkanımızın payı büyüktür" dedi.

Eker kardeşleri kutlayan Başkan Mahmut Badem; "Fırsatlar elverdiğince sizlere destek olmaya devam edeceğiz. 2004-2009 Belediye Başkanlığı döneminde motodrag yarışlarına destek olduk. Şu anda ilçemizde pist yapılması konusunda imar yeri ile ilgili sıkıntılar var. Önümüzdeki günlerde bu konunun çözüme kavuşacaktır. Sizlerin başarılarıyla gurur duyuyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eker Kardeşlerden Başkan Mahmut Badem'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement