Ekşioğlu Vakfı'ndan Rize'de İftar - Son Dakika
Güncel

Ekşioğlu Vakfı'ndan Rize'de İftar

Ekşioğlu Vakfı\'ndan Rize\'de İftar

Ekşioğlu Vakfı geleneksel hale getirdiği toplu iftar programlarını bu yıl da sürdürdü.

03.07.2014 11:04

Ekşioğlu Vakfı geleneksel hale getirdiği toplu iftar programlarını bu yıl da sürdürdü.

Vakıf, bu yıl da geçtiğimiz yıl olduğu gibi Rize Belediyesi'nden farklı bir organizasyon yapmayarak Rize Belediyesi tarafından düzenlenen toplu iftar programının 5 günlük kısmını üstlendi. Vakıf günde 3 bin 500 kişi olmak üzere Ramazan'ın ilk beş günü boyunca yaklaşık 17 bin kişiye iftar ikramında bulundu. Toplu iftar programına 7'den 77'ye her kesimden vatandaş katıldı. Programa ailelerin yoğun ilgisi dikkat çekti.

Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi geçtiğimiz gün düzenlenen programa kendisi de katılarak Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile kazanların başına geçip kepçeleri ellerine aldılar.

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekşi, "Ekşioğlu Vakfı olarak geçtiğimiz yıl aynı etkinlikle 10 gün süre ile vatandaşlarımıza ikramımız olmuştu. Bu yıl da bunu devam ettirmek istedik. Bu yıl ise bize beş gün uygun görüldü. Bugün burada iftarımızı değerli Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap ve hemşehrilerimiz ile bir arada yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Nasip olursa önümüzdeki yıllarda da yine burada hemşerilerimiz ile birlikte olmak istiyoruz" dedi.

OVİT'E DAVET

Ekşi, Ovit Şenlikleri'nin kendileri için vazgeçilmez olduğunu belirterek herkesi 1-3 Ağustos tarihlerinde Ovit Yaylası'nda düzenlenecek olan şenliğe davet etti. Ekşi, "Ovit bizler için olmazsa olmazdır. 1-2 ve 3 Ağustos da Ovit'deyiz. Şenliklerimiz üç gün sürecek. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda bir rekor denemesine imza atmak istiyoruz. Dünyanın en büyük kazanında pişecek yemekleri hemşehrilerimize ikram edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi 1-2 ve 3 Ağustos tarihlerinde Ovit'e davet ediyorum" şeklinde konuştu. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ekşioğlu Vakfı'ndan Rize'de İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement