Elazığspor'da Sıkıntılı Süreç Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Elazığspor'da Sıkıntılı Süreç Devam Ediyor

Elazığspor\'da Sıkıntılı Süreç Devam Ediyor

Takımdaki eksikliklerin bulunduğunu ve sıkıntılı sürecin devam ettiğini belirten Buruk, Sıkıntılı sürecimiz devam ediyor.

11.12.2013 16:39

Takımdaki eksikliklerin bulunduğunu ve sıkıntılı sürecin devam ettiğini belirten Buruk, Sıkıntılı sürecimiz devam ediyor. Hem sonuç anlamında, hemde oyuncu sayısı anlamında çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Her hafta 5-6 eksik oyuncuyla hazırlanmak bizim gibi kadrosu olan bir takım gerçekten çok zorluyor. Özellikle defans bölgesinde oyuncularımızın eksikliği bizim kadro kurmakta işimizi oldukça zorlaştırıyor. Ama bir dönüm maçına çıkıyoruz bu hafta. Hiçbir şekilde bahanesi olmayan bir maç, bizim için kader maçlarından bir tanesi. Bu şekilde hazırlanıyoruz. Onlara hep pozitif yaklaşmaya çalışıyoruz. Seyircimizin en son Bursa maçında olduğu gibi bize destek vereceğini düşünüyoruz. Çünkü onların desteği bizim için çok önemli. Bunu Bursa maçında yaşadık. Şehrin takımının yanında olması bizim açımızdan çok önemli. Zor bir dönem geçiyoruz. Ama kazanmak bizim için bir çıkış yolu. Yukarılara çıkmak istiyoruz. Bu hafta burada Allah'ın izniyle 3 puan alırsak daha yukarıyı yakalamış oluyoruz. Bunu daha önce Bursa maçında da söyledik. Şansız bir maç oldu bizim için. Geçen hafta ilk 5 dakika çok şansız bir şekilde bizim konsantrasyon eksikliğimiz, Galatasaray'ın tecrübesi, Galatasaray'ın tecrübeli ayakları 5 dakikada bizi cezalandırdı. Topa sahip olan top oynamaya çalışan bir takımız ama özellikle geçen hafta pozisyona girmede zorlandığımızı gördük. Tabiki bu hafta buna yönelik çalışmalar yaptık. İnşallah bu hafta kazanan yeniden üst tarafı yakalayan bir Elazığspor herkese gösteririz. Şehrimizin desteğini bekliyoruz dedi.

TAKIMDAKİ SAKAT VE CEZALILAR DÜŞÜNDÜRÜYOR

Teknik direktör Okan Buruk takımdaki sakatlıklar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Sakat ve cezalı oyuncular defans hattında İbrahim Kaş, Bilica, Sow cezalı, üç stoperimiz cezalı. Ahmet Görkem sakat. 4 tane stoperimiz yok. Çağlar geri döndü. Köksal geçen hafta kısa bir süre oynatmıştık. Oda bir iki gün bizimle beraber antrenmana çıkmıştı. Köksal döndü. Hadji bizimle başlamıştı şimdi belinde ağrıları var. O yüzden büyük ihtimalle yarından itibaren bizle beraber olacak. Alper bugün bizimle beraber antrenmanlara çıkacak. Yani gelenler gidenler oluyor. Bir türlü tam takım olamadık. Sıkıntılarını çok yaşıyoruz. Ama sonuçta sahaya bir 11 çıkıyor. O yüzden hepsine inancımız sonsuz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığspor'da Sıkıntılı Süreç Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement