Engelli Memur Adaylarına Ücretsiz Kurs - Son Dakika
Güncel

Engelli Memur Adaylarına Ücretsiz Kurs

Engelli Memur Adaylarına Ücretsiz Kurs

ÖMSS girmek isteyen engelliler için Osmangazi Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle ücretsiz hazırlık kursu açtı.

20.02.2012 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Kent Konseyi, 29 Nisan'da yapılacağı duyurulan Özürlü Memur Seçme Sınavı´na (ÖMSS) girmek isteyen engelliler için Osmangazi Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle ücretsiz hazırlık kursu açtı.

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi, engelli bireylerin sosyal hayata katılımını artırmak amacıyla örnek çalışmalarını sürdürüyor. Bursa Kent Konseyi ve Osmangazi Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan ücretsiz kursta, toplam 90 engelli vatandaş eğitim görüyor. Hafta içi saat 17.45 ile 20.15 arasında, Cumartesi günü ise 14.00 ile 17.00 saatleri arasında verilen kursta, engelli bireylere edebiyat ve matematik dersleri veriliyor.

Osmangazi Halk Eğitim Müdürü Özgür Gündüz, Ahmet Erdem Anadolu Lisesi'nden Ercan Pehlivan, Emine Hasan Özatav İlköğretim Okulu'ndan Ahmet Şevki Şakalar, Süleyman Çelebi Lisesi'nden Hüseyin Coşkunoğlu ve Kazım Karabekir İlköğretim Okulu'ndan Alper Çamak'ın ders verdiği kurslar, lise ve üniversite mezunlarına ayrı ayrı gerçekleştiriliyor. Ücretsiz eğitimler, 28 Nisan tarihine kadar devam edecek.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, Türkiye'de ilk kez bir kent konseyinin ÖMMS için ücretsiz hazırlık kursu açtığını söyledi. Engelli vatandaşları sınava hazır hale getirmeyi amaçladıklarını belirten Pala, toplumun önemli bir kesimini oluşturan engelliler için faydalı çalışmalar yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelli Memur Adaylarına Ücretsiz Kurs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement