Engelli Sporcuya Sandalye Desteği - Son Dakika
Güncel

Engelli Sporcuya Sandalye Desteği

Engelli Sporcuya Sandalye Desteği

Denizli'de altı yıl önce akrabasının düğününde omuriliğine isabet eden maganda kurşunu yüzünden tekerlekli sandalyeye mahkum olduktan sonra okçuluk sporuna başlayarak Paralimpik Okçuluk Milli Takımı'na seçilen Murat Turan'a, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tekerlekli sandalye müjdesi verdi.

13.08.2015 16:02

Denizli'de altı yıl önce akrabasının düğününde omuriliğine isabet eden maganda kurşunu yüzünden tekerlekli sandalyeye mahkum olduktan sonra okçuluk sporuna başlayarak Paralimpik Okçuluk Milli Takımı'na seçilen Murat Turan'a, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tekerlekli sandalye müjdesi verdi. Başkan Subaşıoğlu, 2016 yılında Brezilya'da yapılacak olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek 39 yaşındaki Turan'ın, atışlarını daha iyi yapabilmesi için gerekli özel donanıma sahip tekerlekli sandalyesinin hazırlanıp, önümüzdeki günlerde kendisine teslim edileceğini açıkladı.

Antrenörü ve Okçuluk İl Temsilcisi Nursen Çokak'la birlikte Merkezefendi Belediyesi'ni ziyaret eden milli sporcu, özel sandalyesiyle Rio Olimpiyatları'nda madalya kovalayacağını belirterek, "Hem spor hem günlük yaşamımda böyle bir sandalyeye ihtiyacım vardı. Başkan Subaşıoğlu'na teşekkür ederim" dedi. Murat Turan'ı azmi ve başarısı için kutlayan Subaşıoğlu ise, "Geleneksel sporlarımızı belediye olarak destekliyoruz. Murat kardeşimize de spor yaparken kullanabileceği tam teşekküllü, güzel bir sandalye hediye edeceğiz. Siparişimizi verdik. En kısa sürede teslimini yapacağız" şeklinde konuştu. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engelli Sporcuya Sandalye Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement