Engelliler Yeni Tekerlekli Sandalyelerine Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Engelliler Yeni Tekerlekli Sandalyelerine Kavuştu

Karabük'te ihtiyaç sahibi engellilere 35 tekerlekli sandalye, 13 konuşan saat, 10 beyaz baston, 20 koltuk değneği ve 3 tekerlekli sandalye aküsü dağıtımı yapıldı. Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi, KARDEMİR'in desteğiyle satın aldığı tekerlekli sandalye, akıllı saat ve bastonları ihtiyaç sahibi engellilere dağıttı. Vali Gürel, Karabük'ün engellilere destek veren bir il olduğunu belirtti ve engellilerin topluma kazandırılması için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, KARDEMİR'in sosyal yardımlarda her zaman destek olduğunu ifade etti. Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi Başkanı Muhittin Yılmaz, dernek olarak 27 yıldır Karabük'te hizmet verdiklerini ve engelli bireylerin toplumda hak ettikleri yeri bulmaları için çalışmalar yaptıklarını belirtti. Tören sonunda tekerlekli sandalye, akıllı saat, beyaz baston, koltuk değneği ve tekerlekli sandalye aküsü ihtiyaç sahibi engellilere dağıtıldı.

27.07.2023 21:09  Güncelleme: 21:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engelliler yeni tekerlekli sandalyelerine kavuştu

KARABÜK - Karabük'te ihtiyaç sahibi engellilere 35 tekerlekli sandalye, 13 konuşan saat, 10 beyaz baston, 20 koltuk değneği ve 3 tekerlekli sandalye aküsü dağıtımı yapıldı.

Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi, ihtiyaç sahibi engellilere yönelik KARDEMİR'in desteğiyle satın aldığı tekerlekli sandalye, akıllı saat ve bastonların dağıtımı için tören düzenledi.

Törende konuşan Vali Gürel, Karabük'ün engellilere sahip çıkan bir il olduğunu belirtti.

Gürel, "Engellilerin topluma kazandırılması için elimizden geleni yapıyoruz. Engelli vatandaşlarımıza yönelik her geçen gün artarak destekler veriliyor. Bir engelli kardeşimizin ihtiyaçları muhakkak tedarik edilir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, sosyal yardım noktasında KARDEMİR'den her zaman destek gördüklerini aktardı.

Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi Başkanı Muhittin Yılmaz da 27 yıldır Karabük'te hizmet verdiğini ve engelli bireylerin toplum içinde hak ettiği yeri bulması için bir dizi çalışmalar yapan bir dernek olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından tekerlekli sandalye, akıllı saat, beyaz baston, koltuk değneği ve tekerlekli sandalye aküsü ihtiyaç sahibi engellilere dağıtıldı.

Engelliler Yeni Tekerlekli Sandalyelerine Kavuştu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Engelliler Yeni Tekerlekli Sandalyelerine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement