Haberler.com'a En Anlamlı Ödül - Son Dakika
Güncel

Haberler.com'a En Anlamlı Ödül

Haberler.com\'a En Anlamlı Ödül

Başakşehir Belediyesi'nin düzenlediği 116 basın kuruluşu temsilcisinin katıldığı 'Engelsiz Haber Ödülleri'nde, Haberler.com ödüllendirildi.

06.12.2013 19:14  Güncelleme: 19:29

İstanbul Fuar Merkezi'nde Engelsiz Yaşam Fuarı çerçevesinde düzenlenen 'Engelsiz Haber Ödülleri' törenine, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile medya temsilcileri belediyeler, dernekler, eğitim kurumları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERLER.COM'A ÖDÜL

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın ev sahipliğinde gerçekleşen tören Özge Uzun'un sunumu ile gerçekleşti. Ödül töreninde Haberler.com Genel Müdürü Ekrem Teymur'un da aralarında bulunduğu 116 basın kuruluşu temsilcisi ödüllendirildi. Haberler.com'un ödülünü Ekrem Teymur adına Kurumsal İletişim Direktörü Yudum Değerli aldı.

116 ÖDÜL SAHİBİNİ BULDU

Engellilere yönelik sorunları, sıkıntıları ve çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaşan toplum bilinci oluşturan, gündemde kalmasını sağlayan haberciler ödüllendirildiği törende; 25 internet, 18 gazete,5 ajans, 16 radyo, 39 TV ve 13 yerel gazeteye ödül verildi. Törende program sunucusu Özge Uzun'a çalışmalarından dolayı ödül verildi.

Törende, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'ya, engellileri sosyal hayatın içine taşımaya dönük projeleri ve onların hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarından dolayı 'Onur ödülü' takdim edildi. Ödülü Vali Mutlu adına, Basın Danışmanı Bekir Kaplan aldı.

"İSTANBUL BAŞAKŞEHİR'İ KONUŞACAK"

CNR EXPO 11.hol konferans salonunda gerçekleştirilen "Engelsiz Haber Ödülleri" nin açılış konuşmasını Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal yaptı. Başkan Uysal "Yeni kurulmuş olan bir ilçeyiz. Türkiye'de yeni İstanbul'dan söz edeceksek bu önümüzde ki dönemde Başakşehir olacaktır. Modern şehirleşmenin ismi Başakşehir'dir. İlçemizde çocuklar, kadınlar ve engellilerimiz gibi dezavantajlı gruplarımıza pozitif ayrımcılık yapmaya çalışıyoruz. Bu ilçeyi kuran iradenin de bizlere yüklediği misyondur. Engellilere yönelik çalışmaların başarısı toplumun yapılanları fark etmesi ve duyarlılık göstermesiyle mümkündür.  Bu farkındalığı oluşturacak olanlar ise siz basın mensuplarısınız."dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Haberler.com'a En Anlamlı Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement