Ensar Öğüt, Gölünde Atlı Kızak Sürüp Balık Tuttu - Son Dakika
Güncel

Ensar Öğüt, Gölünde Atlı Kızak Sürüp Balık Tuttu

Ensar Öğüt, Gölünde Atlı Kızak Sürüp Balık Tuttu

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, gittiği Çıldır Gölü'nde eskimo usulü balık avladı.

07.01.2014 12:08

Geçen haftasonunu Kocaeli'de ziyaretler yaparak geçiren ve CHP adaylarına destek çalışmaları yapan, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, gittiği Çıldır Gölü'nde eskimo usulü balık avladı.

Öğüt dikkatleri "Bölgede Turizmin tanıtılması ve gelişmesi" için bu kez Gölün buz tutan yüzeyinde atlı kızağı dört nala sürdü. Göl başında bir dinlenme evinde ise kendisini ziyarete gelen Ardahan Üniversitesi öğrencisi genç kızlar ile cayır cayır yanan soba başında sohbet etti, öğrencilerin sorularını cevapladı.

TURİZMİN GELİŞMESİ İÇİN BÖLGE'YE DAVET

Öğüt, Çıldır ilçesinde 124 kilometrekarelik yüzeyi Sibirya soğuklarının etkisiyle donan, Ardahan Çıldır Gölü üzerinde atlı kızak yaparak dikkatleri buraya çekti.

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt donan Çıldır Gölü'nde gezinmek isteyen tüm bölge halkının yanı sıra yerli ve yabancı turistleri, İş adamlarını bölgeye davet ederek, "Herkes bu muhteşem doğa harikası ortamdan yararlanmalı. Çıldır Gölümüzün üzeri bu aylarda 50 cm kalınlığında buz tutuyor, Herkesin Göl'ümüze gelmelerini, atlı kızaklara binerek, göl üzerinde kızak yapma keyfini ve bu buz kalınlığını kırarak aynı zamanda eskimo usulü balık avlamasını, cirit ,buz hokeyi oynanmasının ayrı bir zevkini, keyfini yaşamalarını istiyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ensar Öğüt, Gölünde Atlı Kızak Sürüp Balık Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement