Erciş'te Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Erciş'te Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

Erciş\'te Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

Van Büyükşehir Belediyesi, Erciş ilçesinde mahalle yollarının daha konforlu ve güvenli hale getirilmesi için asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, kent genelindeki 13 ilçeyi sıcak asfalta kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Karlıyayla Mahalle yolunda 4,8 kilometrelik asfalt çalışmaları tamamlanırken, cezaevi yolunda ise 2,6 kilometrelik çalışma devam ediyor. İlçe genelinde stabilize, genişletme ve reglaj çalışmalarının da sezon sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

12.09.2023 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Büyükşehir Belediyesince, Erciş ilçesinde başlatılan asfaltlama çalışması devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Erciş'te, mahalle yollarının daha konforlu ve güvenli hale getirilmesi için çalışmalar sürüyor.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, kent genelindeki yaklaşık 5 bin 507 kilometrelik yol ağını daha kaliteli hale getirmek için 13 ilçeyi sıcak asfalta kavuşturuyor.

Bu kapsamda, 4,8 kilometrelik Karlıyayla Mahalle yolunda asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler, 2,6 kilometrelik cezaevi yolunda ise çalışma yürütüyor.

İlçe genelinde birçok noktada stabilize, genişletme ve reglaj çalışmalarının da sezon sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erciş'te Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement