Erdek'te kafa kafaya çarpışan otomobillerde 1 ölü, 2 yaralı - Son Dakika
Güncel

Erdek'te kafa kafaya çarpışan otomobillerde 1 ölü, 2 yaralı

Erdek\'te kafa kafaya çarpışan otomobillerde 1 ölü, 2 yaralı

Balıkesir'in Erdek ilçesinde, karşı yönden gelen 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazanın ardından sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kaza nedeniyle yol kapatıldı. Yaralılardan biri hayatını kaybederken, diğerlerinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

04.07.2023 02:35  Güncelleme: 02:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BALIKESİR'in Erdek ilçesinde, karşı yönlerden gelen 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 00.30 sıralarında Bandırma- Erdek karayolu, Tatlısu Kavşağı'nda meydana geldi. Bandırma'dan Erdek istikametine ilerleyen Hasan Üzüm (68) yönetimindeki 10 AKB 24 plakalı otomobil, Domuz Geçidi mevkisinde yolun tek şeride düşmesi nedeniyle karşı yönden gelen Semra Yamaner'in (69) kullandığı 10 PL 846 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobiller şarampole savrulurken, kazada sürücüler ile Feride Pekel (71) yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırırken, jandarma ekipleri ise olası bir başka kaza ihtimaline karşı güvenlik önlemi aldı, yol kapatıldı.Hastaneye kaldırılıp tedaviye alınan yaralılardan durumu ağır olan Hasan Üzüm doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirirken, Semra Yamaner ile Feride Pekel'in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Jandarma ekiplerinin olay yerindeki incelemesi ve araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdek'te kafa kafaya çarpışan otomobillerde 1 ölü, 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement