Ergenekon Davası - Son Dakika
Güncel

Ergenekon Davası

Ergenekon Davası

Emekli Orgeneral Eruygur, sağlık raporu için hastaneye sevk edildi Kontrollerinin yarın yapılacağı ifade edilen Eruygur'un, bu nedenle hastanede yatış işlemlerinin yapıldığı kaydedildi

10.09.2013 18:49

Ergenekon davasının karar duruşmasında hakkında yakalama kararı çıkarılan ve adliyeye getirilen emekli Orgeneral Şener Eruygur, sağlık raporu için hastaneye sevk edildi. Kontrollerinin yarın yapılacağı ifade edilen Eruygur'un, bu nedenle hastanede yatış işlemlerinin yapıldığı kaydedildi.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen Eruygur, buradan sağlık raporu için Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Sağlık raporu alınması için kontrollerinin yarın yapılacağı ifade edilen Eruygur'un, bu nedenle hastanede yatış işlemlerinin yapıldığı belirtildi.

Ergenekon davasında, emekli Orgeneral Eruygur'a, "cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs etmek" suçundan müebbet hapis cezası verilmişti.

Eruygur, "kişisel verileri ele geçirme" suçundan 5 yıl 10 ay, "yasaklanan bilgileri temin etme" suçundan da 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ergenekon Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement