Erzurum'da Cinayet - Son Dakika
Güncel

Erzurum'da Cinayet

Erzurum\'da Cinayet

Erzurum'da, bir otel işletmecisini tabancayla öldürdükleri belirlenen ve aralarında iki iş ortağının da bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

02.02.2013 12:14

Erzurum'da, bir otel işletmecisini tabancayla öldürdükleri belirlenen ve aralarında iki iş ortağının da bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Kazım Karabekir Caddesi'nde, bir otelin sahibi Ahmet Cemil Kadeş (51) ile otelin restoranını işleten A.Ö. (34) ve N.S. (36) adlı ortakları arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Otelde bulunan A.Ö. (28) ve F.A'nın (27) da karışmasıyla kavgaya dönüşen tartışma sonucunda otel sahibi Ahmet Cemil Kadeş, tabancayla ağır yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet Cemil Kadeş, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olaydan sonra kaçan 4 zanlının yakalanabilmesi için soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kimliklerini belirledikleri zanlılara ait çeşitli adreslere düzenledikleri operasyonlarda A.Ö, N.S, F.A. ve A.Ö'yü, olayda kullandıkları tabancayla birlikte gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan 4 zanlının ifadelerinde alacak verecek meselesi yüzünden tartıştıkları Ahmet Cemil Kadeş'i öldürdüklerini itiraf ettikleri öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından çelik yelek giydirilerek çıkarılan zanlılar, Palandöken Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Muhabir: Hasan Özkal

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erzurum'da Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement