Esenyurt'ta Whatsapp paylaşımı nedeniyle 2 kişi öldü - Son Dakika
Güncel

Esenyurt'ta Whatsapp paylaşımı nedeniyle 2 kişi öldü

Esenyurt\'ta Whatsapp paylaşımı nedeniyle 2 kişi öldü

Esenyurt'ta meydana gelen olayda, 2 kişinin ölümüne ve 1 kişinin yaralanmasına neden olan olayın sebebi, küfürlü bir Whatsapp paylaşımı olduğu ortaya çıktı. Olayda hayatını kaybeden Batuhan Bayındır'ın sadece arkadaşlarıyla sohbet etmek için orada olduğu belirlendi. Silahlı saldırganlardan biri polis ekipleri tarafından yakalandı.

30.07.2023 11:54  Güncelleme: 17:44

Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı olayın nedeninin borç kavgası sonrasında yapılan küfürlü Whatsapp paylaşımı olduğu ortaya çıktı. Olayda hayatını kaybeden Batuhan Bayındır'ın ise sadece arkadaşlarıyla sohbet etmek için orada olduğu öğrenilirken, silahlı saldırganlardan biri polis ekipleri tarafından yakalandı. İşletmede yapılan aramada 1 pompalı tüfek, 2 tabanca, 50 adet mermi ele geçirildi. Öte yandan olayda hayatını kaybedenler defnedildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Esenyurt'ta bir tekel bayisine giden bir gruptakilerden biri burada bir süre tartıştığı Yunus Emre Erzen (24), Batuhan Bayındır (20) ve Yusuf Erzen'e (21) ateş etmişti. Şüpheliler olayın ardından kaçarken, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırılan yaralılardan Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, şüphelilerden M.Ö'yü gözaltına aldı. Esenyurt İlçe Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlanan şüpheli M.Ö, daha sonra Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Esenyurt'ta Whatsapp paylaşımı nedeniyle cinayet
Yakalanan Murat Özer

3 KİŞİ ARANIYOR

Zırhlı araç eşliğinde sağlık kontrolüne ve ardından adliyeye götürülen şüphelinin olay sırasında ayağından yaralandığı, koltuk değneğiyle yürüdüğü görüldü. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında kimlikleri tespit edilen diğer şüpheliler A.Ö, T.Ö. ve S.Ö'nün yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Esenyurt'ta Whatsapp paylaşımı nedeniyle cinayet
Aranan şahıslar

TÜFEK, TABANCA, 50 ADET MERMİ BULUNDU

Olay yerinde yapılan incelemede 12 boş kovan bulundu. İşletmede yapılan aramada ise 1 pompalı tüfek, 2 tabanca, 50 adet mermi ele geçirildi. Öte yandan, olayda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen ile Batuhan Bayındır'ın cenazelerinin dün Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak defnedildikleri öğrenildi.

Esenyurt'ta Whatsapp paylaşımı nedeniyle cinayet
Öldürülen Yunus Emre Erzen

CİNAYETİN SEBEBİ BORÇ KAVGASI

Cinayetin nedeninin iki aile arasındaki borç kavgası olduğu öğrenildi. İddiaya göre saldırganlar, alacaklı oldukları baba Erzen'den borcun ödenmesini istedi. Paralarını alamayınca konuyu mahkemeye taşıyan zanlılar, icra takibi başlattı. Bu durum karşısında öfkelenen baba Erzen, Whatsapp'dan küfürlü bir durum paylaştı. Baba Erzen'i bulmak için tekel bayiine gelen silahlı saldırganlar, Yusuf Erzen, Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır'ı gördü. Erzen kardeşlerden babalarını çağırmalarını isteyen saldırganlar, daha sonra çıkan arbedede ortalığı savaş alanına çevirdi.

Esenyurt'ta Whatsapp paylaşımı nedeniyle cinayet

BİRKAÇ AY ÖNCE YİNE SİLAHLA ÇATIŞMIŞLAR

Geçtiğimiz aylarda ise Erzen ailesinin büyük oğlunun saldırganlardan birini silahla yaraladığı ve şu anda cezaevinde olduğu öğrenildi. Yaşanan olay sonrasında geniş çaplı çalışma başlatan polis ekipleri, silahlı saldırganlardan Murat Ö.'yü yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı, adliyeye sevk edildi.

Esenyurt'ta Whatsapp paylaşımı nedeniyle cinayet
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenyurt'ta Whatsapp paylaşımı nedeniyle 2 kişi öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Şimşek: Sıkan beyazlı ama yakalanan darp eden,ben o darp edeni bülbül gibi öttürürüm icraatı yapanı bulurum,bunların hepsinin idam edilmesi lazım ülke teksasa dönmüş 197 12 Yanıtla
    Mesut Dogan: Bülbül gibi öttürm derken hangi sıfatla yapiyrsn bunu hacı,belliki boş boş salladigina göre kamu görevlisi değilsin,senin bildiğini onlar bilmyr demk 23 5 suna genç: ne dediğini bilemiyorsun. Yahu videoda zaten kim ne yapmış belli. darp eden yakalanmışsa diğerleri kaçmışsa bu yakalanmayacaklar anlamına mı geliyor senin yoruma göre vuran sanki darp edenin üstüne atacakmış devlet te yiyecek manasına geliyor 17 2 Şimşek: Suna genç ne kadar boş bir insansın sen sıkan adam 2 gündür firari,yakalanan nerde olduğunu nere kaçacağını bilmiyormu sanıyorsun,sitedeki yorumun kalitesini düşürüyorsunuz,ama sizin suçunuz yok fazla makarna yemekten normal tabi … 7 3
  • MEHMET ÜNAL: halkın elinde ki bu silahlar toplanmalı herkes bir şekilde silah edinmiş kendisine, silah sadece emniyet güçlerinde olmalı asla halka ruhsatlı da olsa silah taşıma yetkisi verilmemeli. 160 7 Yanıtla
  • Münir pekel: Çöp tipler 144 2 Yanıtla
  • Mehmet Aydın: Ülkemin geldiği nokta Herkes kendi işini kendi hallediyor Yazıklar olsun 127 8 Yanıtla
  • Murat Sarıal: kimseye borç verme kimseden borç alma. 122 5 Yanıtla
  • Emekli Tahminci: İnsanlığın geldiği nokta bu allah sonumuzu hayırlı eylesin 119 0 Yanıtla
  • Ramanikow Zago: Borç almak aşkınla sevişmek gibi zevkli Ödemek de Doğum yapar gibi sancılıdır. Sümerler’den … 94 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement