Eskişehir'de 5 Bin Kişi İsmet İnönü Caddesi'nde Yeni Yıla Meşale Yakarak Girdi - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de 5 Bin Kişi İsmet İnönü Caddesi'nde Yeni Yıla Meşale Yakarak Girdi

Eskişehir\'de 5 Bin Kişi İsmet İnönü Caddesi\'nde Yeni Yıla Meşale Yakarak Girdi

Eskişehir'de trafiğe kapalı olan İsmet İnönü Caddesi'nde toplanan yaklaşık 5 bin kişi, yeni yıla meşale yakıp, halay çekerek girdi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan güvenlik önlemleriyle kutlamalar olumsuzluk yaşanmadan gerçekleşti.

01.01.2024 00:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ESKİŞEHİR'de trafiğe kapalı olan İsmet İnönü Caddesi'nde toplanan yaklaşık 5 bin kişi, yeni yıla meşale yakıp, halay çekerek girdi.

Kentin meşhur barlar sokağı ve eğlence mekanlarının dışında trafiğe kapalı olan ve kentin en işlek yerlerinden biri olan İsmet İnönü Caddesi'nde soğuk havaya rağmen yaklaşık 5 bin kişi toplandı. Sokak partisine katılanlar hep bir ağızdan 10'dan geriye saydı ve saatler 00.00'ı gösterdiğinde coşkuyla 2024'e 'merhaba' dedi. Caddede toplananlar yeni yılın ilk dakikalarını meşale yakıp kendi aralarında halay çekerek kutladı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) bünyesindeki 750 kameralı mobese merkezi kutlamaları anlık olarak takip etti. Eskişehir'de yılbaşı kutlamalarında olumsuzluk yaşanmaması için yaklaşık 2 bin 600 güvenlik personeli ise görev yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de 5 Bin Kişi İsmet İnönü Caddesi'nde Yeni Yıla Meşale Yakarak Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement