Eskişehir Somalı Betül,büyükerşen'den Babasının Balmumu Heykelini Yapmasını İstedi - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Somalı Betül,büyükerşen'den Babasının Balmumu Heykelini Yapmasını İstedi

Eskişehir Somalı Betül,büyükerşen\'den Babasının Balmumu Heykelini Yapmasını İstedi

Somalı Betül,Büyükerşen'den babasının balmumu heykelini yapmasını istedi MANİSA'nın Soma ilçesindeki maden faciasında kaybettiği ve cennette olduğunu düşündüğü babasına yazdığı mektupla gündeme gelen 9 yaşındaki Betül Yüksel, Eskişehir gezisinde Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'den babasının balmumu heykelini yapmasını istedi.

03.08.2015 16:13

Somalı Betül,Büyükerşen'den babasının balmumu heykelini yapmasını istedi

MANİSA'nın Soma ilçesindeki maden faciasında kaybettiği ve cennette olduğunu düşündüğü babasına yazdığı mektupla gündeme gelen 9 yaşındaki Betül Yüksel, Eskişehir gezisinde Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'den babasının balmumu heykelini yapmasını istedi.

Betül Yüksel ile ikizi Furkan Yüksel'in de aralarında bulunduğu Somalı 15 çocuk aileleriyle birlikte geçen cumartesi günü Eskişehir'i gezdi. Betül ve beraberindekiler Odunpazarı semtindeki Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'ni de gezdikten sonra Büyükşehir Belediyesi'ne gelerek burada Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile görüştü.

Betül Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in yanına giderek gezdikleri balmumu müzesini çok beğendiğini belirtip "Babamın da balmumu heykeli yapan mısın?" dedi. Büyükerşen de Betül'e "İnşallah, inşallah. Bakarız" yanıtını verdi. Betül ve ikizi Furkan, Yılmaz Büyükerşen ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Somalı Betül,büyükerşen'den Babasının Balmumu Heykelini Yapmasını İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement