Evinde Ölü Bulunan Araştırma Görevlisi İçin Tören - Son Dakika
Güncel

Evinde Ölü Bulunan Araştırma Görevlisi İçin Tören

Evinde Ölü Bulunan Araştırma Görevlisi İçin Tören

Rize'deki evinde ölü bulunan öğretim görevlisi 35 yaşındaki Pınar Yeşilgil Atasoy için fakülte binası önünde tören düzenlendi.

02.07.2013 12:14  Güncelleme: 14:38

Rize'deki evinde ölü bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim ve araştırma görevlisi 35 yaşındaki Pınar Yeşilgil Atasoy için 9 yıldır görev yaptığı fakülte binası önünde tören düzenlendi.

Törene Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Torul, üniversitenin akademik ve idari personeli ile Atasoy'un öğrencileri ve eşi Muzaffer Atasoy katıldı. Törende Atasoy'un arkadaşları ve öğrencilerinin gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Törenin ardından Atasoy'un cenazesi defnedilmek üzere memleketi Malatya'ya gönderildi.

Pınar yeşilgil Atasoy, Rize'deki evinde dün sabah saatlerinde eşi Muzaffer Atasoy tarafından bilgisayar masası başında ölü olarak bulunmuştu. Rize Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin evde yaptığı incelemede ölümüne ilişkin herhangi bir bulguya rastlanılmadı. 3 aylık hamile Atasoy'un Trabzon Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsisi sonrasında ise, kullandığı ilaçların yan etkisine bağlı olarak kalp durması yönünde ön rapor düzenlendiği belirtildi. - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evinde Ölü Bulunan Araştırma Görevlisi İçin Tören - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement