Eyyüpoğlu: Dilimiz Kısa - Son Dakika
Güncel

Eyyüpoğlu: Dilimiz Kısa

Eyyüpoğlu: Dilimiz Kısa

Şanlıurfa Milletvekili Eyyüpoğlu, Viranşehir'de keyfi elektrik kesintileri yönünde kendisine iletilen soruya, "Dilimiz kısa" diye karşılık verdi.

06.01.2015 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, Viranşehir'de keyfi elektrik kesintileri yönünde kendisine iletilen soruya "Özelleşen kurumu alan sivil bir vatandaş. Bu vatandaş parasını tahsil edemeyince çareyi kesintide buluyor. Dilimiz kısa" şeklinde karşılık verdi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Viranşehir'e giden AK Parti Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, parti ilçe teşkilatında yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi. Parti teşkilatı ile gündemi değerlendiren Vekil Eyyüpoğlu 2015 seçimlerinde tekrardan aday adayı olacağını söyledi.

AK Parti hükümetinin Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa'da da büyük projelere imza attığını sözlerine ekleyen Eyyüpoğlu, "Halkımız teveccüh gösterirse 2015 genel seçimlerinde tekrardan aday olacağım. Urfa için bölgemiz için yapmak istediğimiz çalışmalarımaz kaldığımız yerden devam etmeyi düşünüyorum" dedi.

'KURUM ÇAREYİ ELEKTRİĞİ KESMEKTE BULUYOR'

Parti binasında gazetecilerin enerji kesintisi yönündeki sorularını yanıtlayan Eyyüpoğlu, keyfi elektrik kesintileri yönünde iletilen sorulara ise "Kurum özelleştirildi. Kurumu alan adam bizler gibi sivil bir vatandaş. Eğer bu sivil vatandaş parasını alamazsa yatırım da yapamaz, çaresi elektriği kesmek kalır. 'Elektrik sarfiyatı olmasın bana yük gelmesin' diye düşünür. Çareyi oradan buluyor. Nasıl ki yasal olarak elektriğe para ödememek gibi bir şey olamaz. Elektrik ücretini yasada ödememek var mı? Yoksa ne yapacağız çare arayacağız. Kurum çareyi kesintide buluyor. O yüzden dilimiz kısa" diye cevapladı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Eyyüpoğlu: Dilimiz Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement