Futbolcu Hüseyin Kala, Emniyette İfade Verdi - Son Dakika
Güncel

Futbolcu Hüseyin Kala, Emniyette İfade Verdi

Futbolcu Hüseyin Kala, Emniyette İfade Verdi

Kala'nın, barda tanıştığı Suriye asıllı kadını hürriyetinden yoksun bıraktığı, görevli 4 polis memuruna hakaret ve tehditte bulunduğu iddiasıyla emniyette ifadesine başvuruldu

23.10.2013 18:58

Futbolcu Hüseyin Kala, barda tanıştığı Suriye asıllı kadını hürriyetinden yoksun bıraktığı, görevli 4 polis memuruna hakaret ve tehditte bulunduğu iddiasıyla emniyette ifade verdi.

Alınan bilgiye göre, Eyüp Göktürk yolunda sabaha karşı Suriye asıllı bir kadının dövülerek taksiden atıldığı ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, T.A'yı (26)  ifadesine başvurmak için Göktürk Polis Merkezi Amirliği'ne götürdü.

Tercüman aracılığıyla ifadesi alınan Suriyeli kadın, Mardin- Kızıltepe'deki kamptan kaçtığını, Beyoğlu'ndaki bir barda tanıştığı kişiyle taksiye bindiğini, daha sonra inmek istemesine rağmen bu kişi tarafından zorla Göktürk'e götürülüp, darp edilerek taksiden atıldığını iddia etti.

Bölgedeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyerek aracın plakasını belirleyen polis ekipleri, bir süre sonra taksiyi aynı güzergahtaki bir kafeteryanın önünde park halinde buldu. Futbolcu Hüseyin Kala gözaltına alınarak polis merkezine götürülürken, taksi şoförü serbest bırakıldı.

Polis merkezine gitmek istemeyen Kala'nın, kendisini tanıtarak, görevli 4 polis memuruna tehdit ve hakarette bulunduğu öne sürüldü.

Hakkında işlem yapılan futbolcunun alkol muayenesi sonucu 1.00 promil alkollü olduğu belirlendi.

Suriyeli T.A'nın hastanede yapılan muayenesinde bir cinsel saldırı bulgusuna rastlanmazken, futbolcu Kala, işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Sığınma kampından kaçtığını söyleyen Suriyeli T.A'nın ise Yabancılar Şubesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Kulübü, sözleşmesini feshetti

Hüseyin Kala, 2010-2011 sezonundan bu yana Kasımpaşa forması giyiyordu. Kasımpaşa Kulübü Yönetim Kurulu, bugün Kala'nın sözleşmesini feshetti.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Hüseyin Kala'nın sözleşmesi, kulüp kuralları, disiplin yönetmeliği ve kültürü ile bağdaşmayan hal ve hareketleri nedeniyle fesih edilmiştir" denildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Futbolcu Hüseyin Kala, Emniyette İfade Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement