Gebze'de Yönetim Çocuklarda - Son Dakika
Güncel

Gebze'de Yönetim Çocuklarda

Gebze\'de Yönetim Çocuklarda

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bir günlüğüne koltuğunu çocuklara devretti.

22.04.2013 16:21

Köşker, koltuğu çocuklara devretti

BELEDİYE HAKKINDA BİLGİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bir günlüğüne koltuğunu çocuklara devretti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kutlamaları il genelinde olduğu gibi Gebze'de de başladı. Başkan Köşker, bayram nedeniyle makamını Gebzeli ilköğretim öğrencilerine bıraktı. Mehmet Alp Tiryakioğlu İlköğretim Okulu ve Dumlupınar İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Başkan Köşker'i ziyaret etti. Bütün öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kendisini ziyaret eden çocuklara belediyenin sorumlulukları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

KÜÇÜK BAŞKANLARDAN TALİMAT

Koltuğunu Başkan Köşker'den sırayla devralan ilköğretim öğrencilerinden Eda Kocadaş (Mehmet Alp Tiryakioğlu İÖO) başkan olarak ilk talimatı, okullara verilen eğitim desteğin artarak sürmesi oldu. Başkanlık koltuğuna oturan Berk Kocamanoğlu (Dumlupınar İlköğretim Okulu) ise ilçe genelinde devam eden park ve bahçe çalışmalarına hız verilmesi talimatını, ilgili başkan yardımcısını arayarak verdi. Başkanlık koltuğuna sırasıyla oturan Yusuf Manav ve İclal Ünal isimli öğrenciler de birim müdürlüklerini arayarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Köşker, ziyaret sonrasında konuklarını çeşitli hediyeler vererek uğurladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gebze'de Yönetim Çocuklarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement