Gemlik'te Kavşak Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Gemlik'te Kavşak Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Gemlik\'te Kavşak Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Gemlik Kurşunlu Mahallesi'nde meydana gelen kavşak kazasında, 16 JUR 54 plakalı otomobil ile 07 VJS 70 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 4 kişi yaralanırken, bir kişi hayatını kaybetti. Yaralılar Gemlik Devlet Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

17.07.2023 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gemlik Kurşunlu Mahallesi'nde, kavşakta meydana gelen kazada, yola girmek isteyen 16 JUR 54 plakalı otomobille, yoldan gelen 07 VJS 70 kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 4 kişi yaralanırken, bir kişi hayatını kaybetti.

Meydana gelen kazada, 16 JUR 54 plakalı otomobilde bulunan Derya Karaman hayatını kaybetti. Aynı otomobilde bulunan eşi Kerem Karaman ve oğulları Abdullah Karaman yaralandı. Kazada 07 VJS 70 plakalı otomobilde bulunan şoför Adem Aktaş ve yolcu Şeyma Yıldırım da hafif yaralandı. Yaralılar, Gemlik Devlet Hastanesine sevk edilirken durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önlemlerini alırken, Cumhuriyet Başsavcılığı da kaza ile alakalı soruşturma başlattı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gemlik'te Kavşak Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement