Görme Engelli Hedefi 12'den Vurdu - Son Dakika
Güncel

Görme Engelli Hedefi 12'den Vurdu

Görme Engelli Hedefi 12\'den Vurdu

Türkiye Görme Engelliler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı İbrahim Batdal, Biga Kaymakamı Fatih Genel’i makamında ziyaret etti.

29.01.2014 15:50

Türkiye Görme Engelliler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı İbrahim Batdal, Biga Kaymakamı Fatih Genel'i makamında ziyaret etti. Kaymakam Genel ve Başkan Batdal, daha sonra birlikte ok attı. Batdal, 4 denemesinden 2'sinde hedefi vurmayı başardı.

Görme Engelliler Derneği Çanakkale şube Başkanı İbrahim Batdal, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, 16 Şubat Engellilere farklılık gecesine davet etmek üzere Biga kaymakamı Fatih Genel'i ziyaret etti. Sohbetin ardından Kaymakam Genel, Batdal ve beraberindekileri İçdaş kapalı spor salonuna götürdü. Görme Engelli İbrahim Batdal, burada görmediği hedefe ok attı.

Kaymakam Fatih Genel, Görme engelli İbrahim Batdal'a oku nasıl tutulacağını en ince ayrıntısına kadar anlatarak hazırladı. Daha ilk atışında hedefi tutturan Batdal ikinci ve üçüncü atışlarından heyecan yaparak ıskaladı. Batdal, son 4 atışından usta okçulara taş çıkartıcasına hedefi 12'den vurdu.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı İbrahim Batdal, "Mükemmel bir duygu, görme engelliler de ok atabilirmiş bana bu şansı verdiğiniz teşekkür ederim. Bende bundan sonra bu okçuluk sporuna mehil verebilirim. Çünkü spor kökenim iyi. İyi bir judocuyum, okçulukta ata sporumuz. Görme engelliler de ata biniyorsa iyi bir rehber eşliğinde tıp ki kaymakamımız Fatih Genel gibi rehber eşliğinde şampiyonaya bile katılabilinir" diye konuştu.

Biga Kaymakamı Fatih Genel, "İnsanoğlu isteyip de başaramayacağı hiç bir şey yoktur. Siz görme engelli olarak iyi bir sporcusunuz ve iyi bir judocusunuz. Biraz spor eğitimi alan daha başarılı olabiliyor. Ben cesaretinizden dolayı sizi kutluyorum. Bütün engelleri aşmaya davet ediyorum. Bu bizim elimizde. Bizim içimizde. Biz istersek aşarız" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Görme Engelli Hedefi 12'den Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement