Göztepe Rotary Kulübü'nden Rotary Ormanına Can Suyu - Son Dakika
Güncel

Göztepe Rotary Kulübü'nden Rotary Ormanına Can Suyu

Göztepe Rotary Kulübü\'nden Rotary Ormanına Can Suyu

Berna Kızıltan Alsancak Kedi Kültür ve Sanat Merkezi'nde "Suyun Rengi" isimli Fotoğraf Sergisi sanatseverlerle buluşmaya hazır.

06.01.2014 08:39

Göztepe Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ali Kızıltan'ın Fotoğraf Sanatçısı eşi Berna Kızıltan Alsancak Kedi Kültür ve Sanat Merkezi'nde "Suyun Rengi" isimli Fotoğraf Sergisi sanatseverlerle buluşmaya hazır.

06-14 Ocak 2014 tarihleri arasında sanatseverlerin beğenisine sunulacak olan sergiden elde edilecek gelir, Ege Orman Vakfı ile Rotary 2440. Bölge Başkanı Esat Kardıçalı tarafından oluşturulan Rotary Ormanı Projesi'ne destek olarak bağışlanacak.

Ressam gözü ile fotoğraf çeken, Suyun Rengi adlı çalışmasında su üzerinde oluşan renkli yansımaların meydana getirdiği soyut enstantaneleri sanatsal anlamda fotoğraflayan Berna Kızıltan, yurt dışı ve yurt içi sergilere eserler göndermektedir. Ressam Seba Uğurtan'ın kurucusu olduğu Su Gurubunda Resim Çalışmaları da yapan Kızıltan, aynı zamanda İFOD İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği üyesidir.

Yeşile ve doğaya bir nebze de olsa can vermeye aracı olacak bu sergiyi sanat severlerin beğenisine sunmak istediğini belirten Berna Kızıltan 06 Ocak 2014 Pazartesi günü saat 18.00'de ki sergi açılış kokteylinde sanatseverler ve dostlarıyla biraraya gelecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Göztepe Rotary Kulübü'nden Rotary Ormanına Can Suyu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement