Gümüşlük Belediyesi Yeni Hizmet Binasında - Son Dakika
Güncel

Gümüşlük Belediyesi Yeni Hizmet Binasında

Gümüşlük Belediyesi Yeni Hizmet Binasında

Nilüfer KANDIRMIŞ/BODRUM (Muğla), (DHA) MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nin nüfusu giderek artan beldesi Gümüşlük'te Belediye, kaliteli ve daha teknolojik koşullarla hizmet vermek amacıyla yeni hizmet binasına taşındı.

14.10.2010 20:08

Nilüfer KANDIRMIŞ/BODRUM (Muğla), (DHA)

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nin nüfusu giderek artan beldesi Gümüşlük'te Belediye, kaliteli ve daha teknolojik koşullarla hizmet vermek amacıyla yeni hizmet binasına taşındı.

Gümüşlük Belediyesi'nin, Karakaya Mahallesi'nde, 409 bin TL harcanarak yaptırılan yeni hizmet binası törenle açıldı. Başkanlık, Yazı İşleri, Mali Hizmetler, Fen İşleri Müdürlükleri ile Zabıta Amirliği'ne bağlı birimlerin bir araya toplandığı hizmet binasının açılışına, Muğla Valisi Fatih Şahin, Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Turgay, DP'li Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tir, MHP'li Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, MHP'li Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, MHP'li Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Mustafa Danacı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Bodrum Şubesi Başkanı Aytekin Çanakcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kemal Durmaz İlköğretim Okulu Halk Oyunları Ekibi'nin yöresel halk oyunları gösterisinin ardından Belediye Başkanı Tire, hizmet binasının arsa bağışçılarına teşekkür belgesi, emekli olan belediye personeline de teşekkür plaketlerini dağıttı. Başkan Tire, beldeye hizmet anlamında çok yol kat ettiklerini belirterek, "4 bin 500 metre yağmur oluğu ve bordür 33 bin 816 metrekare renkli parke taşı, 2 bin metre yağmur suyu drenaj borusu ile 6 bin metre elektrik hatları için boru döşedik. Yollarımız için ise bin 700 ton sıcak asfalt döktük. Bu ve bunlar gibi bir çok hizmeti bu kısa süreye sığdırmaya çalıştık. Son olarak da yeni hizmet binamızın açılışı için buradayız. Tüm birimlerimizle tek bir çatı altında modern koşullar ile hizmet verecek. Belediyemizin girişinde Beyaz Masa bulunmakta. Bu masada çalışan personelimiz birimler arasında koordinasyonu sağlayacak ve vatandaşı sorunlarının çözümü için doğru birimlere yönlendirecek. İnternet üzerinden vatandaşların işlemlerini yapabileceği ve bilgi alışverişi sağlayacağı e-belediyecilik sistemini en kısa sürede hizmete geçireceğiz dedi.

Valisi Fatih Şahin de "Vatandaşımıza hizmet veren tüm kurum ve binaların nezih ve güzel olmasını istiyoruz. Bu binaların içinde hizmet veren kamu görevlilerinin de davranışları ile vatandaşa layık olduklarında çok mutlu oluyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Şahin, Kaymakam Özdemir ve Başkan Tire, üç katlı 786 metrekare kullanım alanına sahip hizmet binasını kurdelesini birlikte keserek, hizmete açtı. Törene katılanlar açılışın ardından binayı gezip, bilgi aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gümüşlük Belediyesi Yeni Hizmet Binasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement