Hacda olan vatandaşın evi yangında yandı - Son Dakika
Güncel

Hacda olan vatandaşın evi yangında yandı

Hakkari'nin Derecik ilçesinde hac vazifesini yerine getirmek için Suudi Arabistan'da bulunan Sabri Cengiz'in evinde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın, mahalle sakinleri tarafından söndürüldü. Yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi ve ev sahibi kutsal topraklarda olduğu için mağdur olan vatandaş için yardım kampanyası başlatıldı.

13.06.2023 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hacda olan vatandaşın evi yandı

HAKKARİ - Hakkari'nin Derecik ilçesine sabah saatlerinde tek katlı bir evde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın mahalle sakinleri tarafından söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre yangın, sabah saatlerinde ilçeye bağlı bağlı Öntepe Mahallesinde ikamet eden ve hac vazifesini yerine götürmek için Suudi Arabistan'da bulunan Sabri Cengiz isimli vatandaşın evinde meydana geldi. henüz tespit edilemeyen bir neden dolayı çıkan yangını fark eden ev halkı kendi imkanlarıyla evden çıktı. Yardıma koşan vatandaşların çabalarıyla yangını 1 saat müdahalenin ardında kontrol altına alındı. Yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Öte yandan, evin sahibi Sabri Cengiz hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara olduğu öğrenildi. Mahalle sakinleri ise mağdur olan vatandaş için yardım kampanyası başlattı.

Hacda olan vatandaşın evi yangında yandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hacda olan vatandaşın evi yangında yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement