Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Mardin İl Başkanı Ali Dündar, "Halkımız çoktan uyandı ve vakit yaklaşıyor.

06.04.2017 18:21

AK Parti Mardin İl Başkanı Ali Dündar, "Halkımız çoktan uyandı ve vakit yaklaşıyor. 16 Nisan'a adım adım geldiğimiz bu nokta da artık söz de karar da milletindir." dedi.

Dündar, Mardin'in Artuklu ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi'nde (SKM) düzenlenen programda yaptığı konuşmada, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Seçim kampanyası çalışmalarını ilçelerde ve kırsal Mahallelerin tümünde tamamlamak üzere olduklarını belirten Dündar, "İnsan odaklı çalıştığımız bu davada İnşallah önümüz açık yolumuz aydınlıktır." dedi.

Türkiye'nin önünün açılmasına kimlerin karşı geldiğine, hangi odakların engel olmaya çalıştıklarının herkes tarafından görüldüğüne işaret eden Dündar, şunları söyledi:

"Halkımız çoktan uyandı ve vakit yaklaşıyor. 16 Nisan'a adım adım geldiğimiz bu nokta da artık sözde milletindir, kararda milletindir. Bizler görev bilinciyle işini yapmaya çalışan neferleriz. 16 Nisan günü halk ne derse o karara her zaman saygılıyız."

SKM Başkanı Eşref Cihan ise halkın diline tercüman olan tek partinin AK Parti olduğunu söyledi.

Cihan, şöyle devam etti:

"Dünyanın neresinde zalim varsa onlara karşı, nerede mazlum varsa onların yanında duran tek parti AK Parti'dir. Yalnız Türkiye'nin değil, İslam dünyasının ümidi haline gelen tek parti AK Parti'dir. Türkiye mazlum milletlerin ve ümmetin son kalesidir. Ülkemiz üzerine küresel güçler tarafından büyük bir oyun oynanıyor. İnşallah bu oyun 16 Nisan seçimlerinde sandıktan çıkacak büyük bir 'evet' ile son bulacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement