Hamza Taş Bulvarı Asfaltlanıyor - Son Dakika
Güncel

Hamza Taş Bulvarı Asfaltlanıyor

Hamza Taş Bulvarı Asfaltlanıyor

Kepez Belediyesi, Antalya'nın yeni bir şehir girişi alternatifi olan 60 metre genişliğindeki Hamza Taş Bulvarı'nı asfaltlamaya başladı.

11.07.2013 15:27  Güncelleme: 15:28

Kepez Belediyesi, Süleyman Demirel Bulvarı ile AntalyaBurdur çevre yoluna çıkan Kirişçiler Yolu arasında başlattığı yeni yol açma çalışmasının birinci etabını tamamladı.

Kepez Belediye Meclisi kararıyla 2007'de hayatını kaybeden eski Ak Parti İl Başkanı Hamza Taş'ın isminin verildiği yeni yol, Çamlıca köyü kavşağına kadar açıldı.

Antalya kent merkezine kuzeyden yeni bir şehir girişi alternatifi sağlayacak olan 60 metre genişliğindeki Hamza Taş Bulvarı'nın açılan kısmının asfaltı da dökülüyor. Fen İşleri Müdürlüğü, bulvarın açılan 1700 metrelik kısmını bölümler halinde asfaltlıyor. Bulvarın birinci bölümüne sathi asfalt dökülmesi çalışması tamamlandı. Diğer bölümlerin asfaltı önümüzdeki günlerde yapılacak. Bulvarı açma çalışmasının 2. Kısmı, Çamlıca Köyü Kavşağı ile Odabaşı –Kirişçiler yolu kavşağı arasında gerçekleştirilecek.

Kuzeydeki köylerin şehir merkezine ulaşımını kolaylaştıracak olan Hamza Taş Bulvarı'nın 1700 metrelik bölümünde, yol güzergâhındaki büyük kaya kütleleri dinamitle patlatılmış, eski mermer ocakları çukurları ise molozla doldurulmuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hamza Taş Bulvarı Asfaltlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement