Hasarlı binanın yıkımına tanık olan öğrencilere moral etkinliği - Son Dakika
Güncel

Hasarlı binanın yıkımına tanık olan öğrencilere moral etkinliği

Hasarlı binanın yıkımına tanık olan öğrencilere moral etkinliği

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, okulun karşısındaki hasarlı binanın usulsüz yıkımına tanık olan öğrenciler için moral etkinliği düzenlendi. İskenderun Gençlik Merkezi üyeleri, Atatürk İlkokulu'nda palyaço eşliğinde eğlenceli bir program gerçekleştirdi. Öğrenciler halat çekme, sandalye kapmaca oynayarak eğlendi ve gönüllüler tarafından yüz boyama etkinliği düzenlendi.

11.12.2023 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HATAY'ın İskenderun ilçesinde geçen hafta okullarının karşısındaki hasarlı binanın yıkımı sırasında, panik yaşayan öğrenciler için moral etkinliği düzenlendi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde Dumlupınar Mahallesi'ndeki Atatürk İlkokulu'nun yanındaki 6 katlı apartman ağır hasar aldı. Binanın yıkımı için 7 Aralık'ta çalışma yapıldı. Vinçle yıkılan bina saniyeler içinde yan yatıp çökerek yerle bir oldu. Oluşan toz bulutu ve etrafa saçılan parçalar, bu sırada bahçede olan çocukları tedirgin etti. Tozların bahçeye girmesiyle öğrenciler, koşarak kaçtı. İskenderun Kaymakamlığı, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıklayarak, yıkım işlemlerinin denetim ve kontrolünden sorumlu müşavir firma elemanlarına sorumluluk bölgesinden el çektirildiğini bildirdi.

?PALYAÇO EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER

İskenderun Gençlik Merkezi üyeleri ise hasarlı binanın yıkımı ile büyük panik yaşayan öğrenciler için moral etkinliği düzenlendi. Programda palyaço eşliğinde eğlenme imkanı bulan öğrenciler, halat çekme ve sandalye kapmaca oynadı. Gönüllüler, birlikte şarkı söyledikleri çocuklar için yüz boyama etkinliği de yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hasarlı binanın yıkımına tanık olan öğrencilere moral etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement