Hatay'da Merdiven Boyamak İsteyen CHP'lilere Zabıta Engeli - Son Dakika
Güncel

Hatay'da Merdiven Boyamak İsteyen CHP'lilere Zabıta Engeli

Hatay\'da Merdiven Boyamak İsteyen CHP\'lilere Zabıta Engeli

HATAY (İHA) – Hatay'da merdiven boyamak isteyen CHP Hatay Gençlik Kolları üyeleri ile zabıta ekipleri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

07.09.2013 20:07

HATAY (İHA) – Hatay'da merdiven boyamak isteyen CHP Hatay Gençlik Kolları üyeleri ile zabıta ekipleri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. CHP'li grubun belediye başkanından aldığı iznin ardından merdivenler boyandı.

Antakya Belediye Parkı'nda bulunan Taş Köprü'nün Asi Nehri tarafındaki merdivenleri boyamak isteyen CHP'li gruba, zabıta memurları eylemin izinsiz olduğu gerekçesiyle engel vermedi.

Zabıta memurlarına Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'tan izinli aldıklarını anlatan CHP'li grup, Belediye Başkanı Savaş'ı cep telefonuyla arayarak tekrar izin istedi. Savaş'ın izin vermesiyle grup, yanlarında getirdikleri boya kutularıyla merdivenleri çeşitli renklere boyadı.

CHP Hatay Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu yaptığı açıklamada, Antakya'nın hoşgörü kenti ve yüzyıllardır bütün renklerin bir arada kardeşçe yaşadığı bir şehir olduğunu belirterek, "Ellerimizin kan ile değil kırmızı boya ile olmasını tercih ediyoruz" dedi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hatay'da Merdiven Boyamak İsteyen CHP'lilere Zabıta Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement