Hava Fotoğrafçısı Manavgat Irmağı'nda Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Hava Fotoğrafçısı Manavgat Irmağı'nda Kayboldu

Hava Fotoğrafçısı Manavgat Irmağı\'nda Kayboldu

Manavgat ilçesine bağlı Oymapınar beldesinde baraj üzerinde paramotor ile havalanan bir hava fotoğrafçısı, paraşütünün kopması sonucu düştüğü Manavgat Irmağı'nda kayboldu.

16.07.2012 18:33  Güncelleme: 10:08

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Oymapınar beldesinde baraj üzerinde paramotor ile havalanan bir hava fotoğrafçısı, paraşütünün kopması sonucu düştüğü Manavgat Irmağı'nda kayboldu.

Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde Oymapınar Barajı üzerinde paramotorla turlayan hava fotoğrafçısı 41 yaşındaki Davut Çelik, paraşütünün kopması üzerine Manavgat Irmağı'na düştü.

Çelik'in önünde bir çanta ile yüzerek yanlarından geçtiğini anlatan görgü tanıkları, şahsın bir süre sonra su yüzeyinden kaybolduğunu söylediler. Paramotor ve kopan paraşüt Oymapınar Barajı gövdesine 50 metre mesafede bulunan köprünün ayaklarına takılı halde bulundu. Davut Çelik ise kayboldu.

Olay yerine gelen Manavgat Belediyesi kurtarma ekipleri, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda baraj gölünden itibaren vatandaşların Çelik'i gördüğü son noktaya kadar arama yaptılar. Henüz bir sonuç alınamayan aramalar halen devam ediyor.

Davut Çelik'in yarın 42 yaşına gireceği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hava Fotoğrafçısı Manavgat Irmağı'nda Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement