HBB'den Yaşlı Ve Bakıma Muhtaç İnsanlara Yardım Eli - Son Dakika
Güncel

HBB'den Yaşlı Ve Bakıma Muhtaç İnsanlara Yardım Eli

HBB\'den Yaşlı Ve Bakıma Muhtaç İnsanlara Yardım Eli

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışından hareketle HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde "Evde Bakım Hizmet Ekibi" Hatay'ın 15 ilçesinde hizmet vermeye devam ediyor.

25.10.2016 16:24  Güncelleme: 16:25

HBB EKİPLERİ "HİÇBİRİMİZ HEPİMİZ KADAR GÜÇLÜ DEĞİLİZ" PAROLASIYLA HAREKET EDİYOR

HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan "Hiçbirimiz Hepimiz Kadar Güçlü Değiliz" sloganıyla yola çıkan 'Evde Bakım Hizmet Ekibi' İskenderun ilçesi Dumlupınar, Numune, Barbaros ve Nardüzü mahallelerinde, Antakya ilçesi Kuyulu, Gazi ve Bağrıyanık mahallelerinde ikamet eden yaşlıların temizlik işlerini ve kişisel bakımlarının gerçekleştirdi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN SAVAŞ'A DUYARLILIK TEŞEKKÜRÜ

Vatandaşlar, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların huzuru, mutluluğu, yaşam kalitelerinin yükseltilmesi anlamında duyarlı hizmetler sunan Başkan Savaş'a duyarlılığından dolayı teşekkür ederek hayır duası etti.

EVDE BAKIM HİZMETİ EKİBİ İL GENELİNDE DUYARLI HİZMETLER SUNMAYA DEVAM EDECEK

Evde bakım hizmetleri ile sıcak bir yardım eline ihtiyaç duyan tüm yaşlılara, sağlıklı ve temiz bir ortam sunan HBB ekipleri, bakıma muhtaç vatandaşların başvurması üzerine vatandaşlara düzenli aralıklarla evde bakım hizmetinin sunulacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HBB'den Yaşlı Ve Bakıma Muhtaç İnsanlara Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement