Hırsızlık Zanlısından Beddua - Son Dakika
Güncel

Hırsızlık Zanlısından Beddua

Hırsızlık Zanlısından Beddua

ADANA (İHA) – Adana’da evden, iş yerinden ve otomobillerden hırsızlık yaptığı ileri sürülen çete "Makas" operasyonuyla çökertildi.

03.02.2014 13:13

ADANA (İHA) – Adana'da evden, iş yerinden ve otomobillerden hırsızlık yaptığı ileri sürülen çete "Makas" operasyonuyla çökertildi. Zanlılardan biri basın mensuplarına "Allah çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkarsın inşallah" diyerek beddua etti.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen bir ihbar üzerine polis, bir çetenin evden, iş yerinden, otomobilden hırsızlık yaptığını, motosiklet ve otomobil çaldığını, mala zarar verdiğini, konut dokunulmazlığını ihlal ettiğini ve uyuşturucu ile insan ticareti yaptığını belirledi.

Polis çeteyi teknik ve fiziki olarak takibe aldı. Takip sonucunda çetenin merkez Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs, Levent, Güzelevler, Koza mahallelerinde suça karıştıkları belirlendi. 4 ay boyunca çeteyi adım adım takip eden polis iki gün önce şafak vakti 90 polisle birlikte çeteye yönelik "Makas" operasyonu başlattı. 8 adrese eş zamanlı 90 polisle yapılan operasyonda suç örgütünü kuran, yöneten ve üyesi olan kişilerin evlerinde ve işyerlerinde yapılan aramada çok sayıda çalıntı cep telefonu, televizyon ve hırsızlıkta kullandıkları suç aletleri ele geçirildi.

Hırsızların bu zamana kadar 16 olayda akşam saatlerinde ışığı yanmayan evlere şebeke demirlerini kırmak ya da sökmek suretiyle girdikleri ve 20 dakikada evde hırsızlık yaptıkları ortaya çıktı.

Suç örgütünün olaylarda çocukları kullandıkları operasyonda 3 çocuğun örgütün elinden kurtarıldığı bildirildi. Operasyonda Deniz P. (23), Ali Y. (18), İbrahim K.(23) ve Mustafa Salih G. (22) gözaltına alındı. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Bu sırada zanlılardan biri "Ben lise öğrencisiyim beni rezil ettiniz" diye tepki gösterdi. Bir başka zanlı ise "Allah çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkarsın inşallah" diye beddua etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hırsızlık Zanlısından Beddua - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement