Hükümlüler 'Çanakkale Yolun Sonu' Filmini İzledi - Son Dakika
Güncel

Hükümlüler 'Çanakkale Yolun Sonu' Filmini İzledi

Hükümlüler \'Çanakkale Yolun Sonu\' Filmini İzledi

Antalya'nın Alanya ilçesi L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nun açık bölümünde kalan 80 hükümlü, 'Çanakkale Yolun Sonu' filmini izledi.

23.03.2013 11:44

Antalya'nın Alanya ilçesi L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nun açık bölümünde kalan 80 hükümlü, 'Çanakkale Yolun Sonu' filmini izledi.

Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nun açık bölümünde kalan 80 hükümlü, Alanyum Alışveriş Merkezi (AVM) Müdürü Ahmet Paşaoğlu'nun sponsorluğunda AVM sinema salonunda Çanakkale Savaşı'nın anlatıldığı filmi izledi. Filmi infaz koruma memurları da izledi. Salona gelen Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, mahkumlara iyi seyirler temennisinde bulunarak milli ve manevi duygularını artması dileğinde bulundu.

Mahkumların sosyal ve kültürel yönden kendilerini geliştirebilmeleri için 80 hükümlünün sinemaya getirildiğini belirten Başsavcı Yavuz, "Alanyum Alışveriş Merkezi'nin destekleri ile hükümlü arkadaşlarımız 'Çanakkale Yolun Sonu' isimli filmi izlemeye geldi. Desteklerinden dolayı Alanyum Genel Müdürü Ahmet Paşaoğlu'na teşekkür ederim. Filmi izlemeye gelenler, cezaevi faaliyetlerine uyum göstermiş, kendi istekleri ile etkinliklere katılmış olanlar. Bizler de mevzuatımızdaki hükümler gereği idare ve gözlem kurulu kararıyla gerekli güvenlik önlemlerini alarak sosyal aktiviteler yapıyoruz. Daha önce de Alanyaspor'a taraftar desteği sağlamıştık. Yapılan bu uygulama ödül niteliğindedir. İnşallah özgürlüklerine kavuşunca güzel işler yapacaklar. Topluma kazandırmak ve dışarı çıktıklarında adaptasyon sorunu yaşamamaları için çalışıyoruz. Milli ve manevi duyguları artarak ayrılacaklar. Organizasyonda emeği geçen Ahmet Paşaoğlu'na, cezaevinden sorumlu Cumhuriyet Savcımız Hüseyin Günay ile Cezaevi Müdürü Sabri Karataş'a teşekkür ediyorum" dedi.

Sinemanın kapılarını hükümlülere açan Paşaoğlu ise, "İnsanları sosyal aktivitelerle mutlu edip onların sosyal ve kültürel yaşamlarına katkı sağlayabiliyorsak bu bizleri çok mutlu eder. Bundan sonra da sosyal sorumluluk gereği bu tür etkinliklerde yer almaya hazırım" diye konuştu.

Başsavcı Yavuz, Rizeli bir mahkum tarafından cezaevinde yapılan kemençeyi Ahmet Paşaoğlu'na hediye etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hükümlüler 'Çanakkale Yolun Sonu' Filmini İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement