İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu: 'Huzur ortamının korunması için çalışacağız' - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu: 'Huzur ortamının korunması için çalışacağız'

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Kırıkkale'de gerçekleştirdiği ziyarette, Türkiye'deki huzur ortamının korunması için çalışmaların devam edeceğini söyledi. Karaloğlu, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek bayramlaştı ve brifing aldı.

29.06.2023 20:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu: "Huzur ortamının korunması için çalışacağız"

KIRIKKALE - İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Kırıkkale'de gerçekleştirdiği ziyarette, Türkiye'deki huzur ortamının korunması için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Kırıkkale'de gerçekleştirdiği ziyarette Vali Bülent Tekbıyıkoğlu'nu ile makamda görüştü. Vali Tekbıyıkoğlu ile İl Emniyet Müdürlüğüne geçen Karaloğlu, emniyet personeliyle bayramlaştı. Karaloğlu, basına kapalı olarak yaptığı toplantıda İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut'tan brifing aldı.

Vatandaşın huzuru, güvenliği ve esenliğinin İçişleri Bakanlığı'nın uhdesinde olduğunu ifade eden Karaloğlu, "Büyük fedakarlıklarla Türkiye'de bugün çok güzel huzur ortamımız var. Rabbim bu ortamımızı bozmasın. İnşallah bunu korumak için de el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Karaloğlu ve Tekbıyıkoğlu, 112 Acil Çağrı Merkezine geçerek personelle bayramlaşarak, gelen çağrılar hakkında bilgi aldı. Şehit jandarma uzman çavuş Ayberk Soyutemiz'in ailesinin bulunduğu eve geçen Karaloğlu ve Tekbıyıkoğlu, daha sonra İl Jandarma Komutanlığına da ziyaret etti.

İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu: \'Huzur ortamının korunması için çalışacağız\'
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu: 'Huzur ortamının korunması için çalışacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement