İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Elazığ'da Bayram Namazı Kıldı - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Elazığ'da Bayram Namazı Kıldı

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Elazığ\'da Bayram Namazı Kıldı

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla Elazığ'da İzzetpaşa Camisi'nde namaz kıldı. Aktaş, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte camiye geçerek vatandaşlarla bayramlaştı. Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm ülkenin ve İslam aleminin bayramını tebrik etti ve sağlıkla nice bayramlara kavuşmayı diledi.

10.04.2024 09:09  Güncelleme: 09:12

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Ramazan Bayramı namazını Elazığ'da İzzetpaşa Camisi'nde kıldı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla memleketi Elazığ'a gelen Aktaş, beraberinde Elazığ Valisi Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan Peker, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ve İl Müftüsü İrfan Üstündağ ile camiye geçerek namaz kıldı, vatandaşlarla bayramlaştı.

Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm ülkenin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ettiğini söyledi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Aktaş, "Allah sağlıkla ve afiyetle bayram geçirmemizi ve yine sağlıkla nice bayramlara millet olarak, İslam alemi olarak kavuşmamızı nasip etsin." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Elazığ'da Bayram Namazı Kıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement