Iğdır Üniversitesi ile Université de Rouen Arasında İşbirliği - Son Dakika
Güncel

Iğdır Üniversitesi ile Université de Rouen Arasında İşbirliği

Iğdır Üniversitesi ile Université de Rouen Arasında İşbirliği

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İbrahim Hakkı Yılmaz ve üniversite yöneticilerinden oluşan bir heyet, Avrupa'ya gerçekleştirdiği çalışma gezisinde Fransa Rouen Üniversitesi ile önemli bir anlaşmaya imza attı.

03.05.2013 17:24

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz ve üniversite yöneticilerinden oluşan bir heyet, Avrupa'ya gerçekleştirdiği çalışma gezisinde Fransa Rouen Üniversitesi ile önemli bir anlaşmaya imza attı.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz başkanlığındaki rektör yardımcıları İbrahim Ethem Güler, Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi, Prof. Dr. Nurhan Akyüz, İlahiyat Fakültesi Dekanı Şadi Eren, Genel Sekreter Vekili Yrd. Doç. Dr. Bilal Keskin ve Özel Kalem Müdürü Hakan Güngörmez'den oluşan heyet; Hollanda, Belçika, Fransa ve Almanya'yı kapsayan Avrupa ülkelerinde akademik ve teknik incelemelerde bulunmak ve ortak akademik çalışmalara zemin oluşturmak amacıyla çıktıkları gezide bir akademik işbirliği protokolü daha imzaladı. Université de Rouen Rektörü Prof. Dr. Cafer Özkul tarafından karşılanan Iğdır Üniversitesi heyeti, sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen görüşmeler sonucunda her iki üniversite arasında öğrenci, öğretim üyesi ve elemanların değişimini de içeren bir protokol imzaladı.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, imzalanan bu protokolün çok önemli olduğunu belirterek, Iğdır Üniversitesi'nin coğrafi olarak bulunduğu Kafkasya'da ve çevre ülkelerdeki üniversitelerle yaptığı anlaşmalara bu teknik gezi sırasında Avrupa'daki bazı üniversiteleri de katarak akademik alanda gelişimine önemli bir ivme kattığını aktardı. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Iğdır Üniversitesi ile Université de Rouen Arasında İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement