İHH, Suriye'deki 2.567 aileye 770 ton kömür dağıttı - Son Dakika
Güncel

İHH, Suriye'deki 2.567 aileye 770 ton kömür dağıttı

İHH İnsani Yardım Vakfı, kış kampanyası kapsamında Suriye'nin kuzeyindeki İdlib, Azez ve Cerablus bölgelerindeki iç savaş mağduru 2.567 aileye 770 ton kömür dağıttı. İHH Suriye Çalışmalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Yakup Işık, kış yardım çalışmalarının devam ettiğini ve diğer ihtiyaç malzemelerinin de dağıtıldığını belirtti.

25.12.2023 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından "İyilik Soğuk Geçirmez" sloganıyla başlatılan kış kampanyası kapsamında Suriye'nin kuzeyindeki 2 bin 567 aileye 770 ton kömür dağıtıldı.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından "İyilik Soğuk Geçirmez" sloganıyla başlatılan kış kampanyası kapsamında Suriye'nin kuzeyindeki İdlib, Azez ve Cerablus bölgelerinde yaşayan savaş mağduru ve ihtiyaç sahibi ailelere 770 ton kömür dağıtıldı, Yapılan dağıtımlardan 2 bin 567 aile yararlandı. İHH Suriye Çalışmalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Yakup Işık, başlatılan kış kampanyasıyla birlikte Türkiye'deki depremzede vatandaşlara ve Suriye'deki savaş mağduru ailelere destek verdiklerini söyledi. Işık, kış mevsiminde 3 ay boyunca ihtiyaç sahiplerine kömür dağıtacaklarını belirterek, "Aralık ayı için planladığımız kömür dağıtım çalışmamızı tamamladık. Bu ay yapmış olduğumuz dağıtımdan 2 bin 567 aile faydalandı. Aralık ayı boyunca dağıtmış olduğumuz toplam kömür miktarı 770 ton oldu" dedi. Kış yardım çalışmalarının devam edeceğini anlatan Yakup Işık şöyle konuştu Battaniye, sünger yatak, soba, mont ve çizme gibi kış mevsiminde özellikle kamplarda yaşayan insanların ihtiyaç duyduğu malzemelerin dağıtımını da sürdürüyoruz. Destek veren tüm bağışçılarımıza teşekkür ederiz.

İHH, Suriye\'deki 2.567 aileye 770 ton kömür dağıttı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İHH, Suriye'deki 2.567 aileye 770 ton kömür dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement