İkizleri Kaza Ayırdı - Son Dakika
Güncel

İkizleri Kaza Ayırdı

İkizleri Kaza Ayırdı

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde taksi şoförü babası Ziya Öztürk ile gezmek için Manisa'ya giden ilkokul 2'nci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Mehmet Eren Öztürk, dönüş yolunda kontrolden çıkıp refüje çarpan taksiden kemerinin takılı olmaması nedeniyle fırlayıp hayatını kaybetti.

08.09.2014 17:47

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde taksi şoförü babası Ziya Öztürk ile gezmek için Manisa'ya giden ilkokul 2'nci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Mehmet Eren Öztürk, dönüş yolunda kontrolden çıkıp refüje çarpan taksiden kemerinin takılı olmaması nedeniyle fırlayıp hayatını kaybetti. Kemeri takılı olan baba Ziya Öztürk, kazayı yara almadan atlatırken, ikizlerinden oğlunun ölümüyle büyük üzüntü yaşadı.

Kaza, Manisa- Turgutlu arasındaki yolda dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Turgutlu Hilmi Pekcan İlkokulu 2'nci sınıf öğrencisi Mehmet Eren Öztürk, taksi şoförü olan babası 34 yaşındaki Ziya Öztürk ile Manisa'ya gitti. Dönüş yolunda, Ziya Öztürk yönetimindeki 45 T 9438 plakalı taksinin henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan taksi yol kenarındaki refüje çarpıp takla attı. Kemeri takılı olmayan minik Mehmet, araçtan yola fırladı. Kemeri takılı olan baba Öztürk ise kazayı yara almadan atlattı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri Mehmet Eren Öztürk'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Kızı Ceren Öztürk'ün ikizi olan oğlunu kaybettiğini öğrenen baba Öztürk sinir krizi geçirdi.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada hayatını kaybeden Mehmet Eren Öztürk için bugün Turgutlu'nun Selvilitepe Mahallesi'ndeki Niyazi Üzmez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Gökhan Yörüyen, öğretmeni, arkadaşları, Öztürk ailesinin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öğle kılınan cenaze namazının ardından minik Mehmet gözyaşları arasında Turgutlu Belediye Mezarlığı'nda toprağa verildi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İkizleri Kaza Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement